BNA Amsterdam

5 Ernstige Nadelen van Priligy

5 Ernstige Nadelen van Priligy / Dapoxetine + Ultieme Oplossing
Sta jij op het punt om een tablet als Priligy (bestaande uit dapoxetine) te gaan kopen/bestellen of te willen gaan gebruiken als medicatie tegen vroegtijdige ejaculatie?
In dat geval raadt ik je aan om dit artikel door te nemen, waarin ik je laat zien dat er betere oplossingen zijn voor dit probleem dan medicijnen.
Overigens zijn er veel alternatieve namen voor ‘vroegtijdige ejaculatie’ zoals voortijdige zaadlozing, (te) snel klaarkomen, orgasme uitstellen, vroegtijdig klaarkomen etc. De originele benaming is overigens ejaculatio praecox en in het Engels is het premature ejaculation (afgekort PE).
In dit artikel zal ik de werking van Priligy/dapoxetine en soortgelijke tabletten uitleggen. Daarop volgend zal ik de bijwerkingen en nadelen bespreken.
Inhoud van dit artikel:
Hoeveel procent van de mannen heeft last van vroegtijdige ejaculatie?
Dit is een lastige vraag. Verschillende bronnen geven namelijk verschillende resultaten. Hier een rijtje:
Een Brits onderzoek met duizenden deelnemers kwam op 10%
Volgens Wikipedia is het 30% (hun bron is onduidelijk)
Een Nederlandse campagne gaf 20% aan
Conclusie: het zal ergens tussen de 10 en 30% zijn.
Let op . om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook .
Vroegtijdige ejaculatie op de natuurlijke manier oplossen?
Er zijn ook oefeningen waarmee je te snel klaarkomen kunt oplossen. Uit wetenschappelijke studies blijkt dat ie even effectief zijn als medicatie. Gevolg is dat je geen enkele bijwerking hebt.
Kies daarom voor de methode van Complete Ejaculatie Controle. Dit is een ebook die je stap-voor-stap uitlegt hoe je van vroegtijdige zaadlozingen af komt. Volg de oefeningen op en je zult het steeds langer en langer uithouden in bed.
Priligy en andere tabletten
Priligy is het bekendste Nederlandse tablet om vroegtijdige zaadlozingen aan te pakken. Soortgelijke merken die allemaal ongeveer hetzelfde werken zijn (waaronder ook capsules):
Priligy product omschrijving en gebruik

Soort . tablet
Inhoud . 3, 6, 9 of 12 tabletten van 30 of 60 mg.
Prijs . 3 tabletten circa €100, oplopend tot 12 tabletten voor circa €300
Gebruik . neem 1 tablet á 30 mg in voor de seks en neem maximaal 1 tablet per 24 uur
Waar te koop/te bestellen . apotheek en online (zoals Dokteronline ) maar alleen op recept via bijvoorbeeld je huisarts
Hoofdbestanddeel . dapoxetine
Priligy/dapoxetine samenstelling, ingrediënten en werking
Priligy is de merknaam van het bestandsdeel dapoxetine. Het blijkt speciaal ontworpen te zijn om vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan.
Dapoxetine was in eerste instantie ontworpen als antidepressivum . Dit is iets wat je vaker ziet bij medicatie rond vroegtijdige zaadlozingen. Dapoxetine behoort namelijk tot de selectieve serotonineheropnameremmers (SSRI’s). Dit soort componenten worden vaak gebruikt als antidepressiva tegen depressie, angststoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.
Dit komt omdat er via SSRI’s meer serotonine wordt aangemaakt. Serotonine is een neurotransmitter (overdrager tussen zenuwcellen) en heeft invloed op veel aspecten, zoals je gemoedstoestand, slaap, emotie, seksueel verlangen en eetlust.
Ook kan het leiden tot verminderd tot geen libido, erectiestoornissen, genitale gevoelloosheid en opwindingsproblemen. Hierdoor ben je inderdaad in staat om je zaadlozingen langer uit te houden, maar ik vermoedt niet dat die manier je preferentie heeft.
Het is dus niet zo vreemd dat Priligy kan leiden tot vermoeidheid, aangezien het in verband staat met serotonine. De meest voorkomende bijwerkingen zijn dan ook duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid. In een enkel geval kun je flauwvallen (1 tot 10 op 1000).
Werkt priligy/dapoxetine nu?
Er zijn verschillende studie gedaan om te kijken wat het effect is van dapoxetine (waar Prilixy uit bestaat). Uit een meta-analyse (een verzameling van wetenschappelijke onderzoeken) blijkt dat Priligy/dapoxetine werkt bij de behandeling van vroegtijdige ejaculatie.
Nadeel is wel dat er verschillende bijwerkingen zijn en dat er veel interacties kunnen ontstaan met ander medicijnen.
Je kunt het bijvoorbeeld niet gebruiken in combinatie met geneesmiddelen als antidepressiva, MAO remmers, tryptofaan, tramadol en bepaalde geneesmiddelen tegen (schimmel)infecties.
Zijn er alternatieven?
Zoals gezegd hebben de meeste medicatie wat betreft vroegtijdige ejaculatie veel verband met antidepressiva. Er zijn ook andere stoffen die dezelfde werking hebben als dapoxetine zoals clomipramine en sertraline. In sommige wetenschappelijke studies bleken deze effectiever maar in andere weer niet.
Pauze-en-knijpen techniek
Toch is het opvallend dat een simpele techniek als de ‘pauze-en-knijpen’ techniek in sommige studies even goed werkt als het medicijn terwijl dat een volledig natuurlijk en gratis methode is.
Wat je doet, is dat je net voordat de seks té opwindend wordt (en je wilt gaan ejaculeren) jij of je partner de schacht van de penis indrukt met je duim en twee vingers.
Na 20 seconden laat je los en ga je verder met de seks. Dit kun je zo vaak herhalen als je wilt.
Uiteraard zijn er nog meer technieken. De beste technieken worden besproken in het ebook Complete Ejaculatie Controle van Chris Coster.
5 nadelen/bijwerkingen van priligy/dapoxetine
Dit zijn de bijwerkingen en nadelen van Priligy/dapoxetine op een rijtje:
Een medicijn als Priligy die de serotonine (in dit geval via SSRI’s) probeert aan te vullen is in principe een anti-depressiva en heeft als bijwerking een verminderd tot geen libido, erectiestoornissen, genitale gevoelloosheid en opwindingsproblemen. Op die manier kan je inderdaad je ejaculatie uitstellen maar niet op de manier die jij waarschijnlijk wilt.
Het nemen van de tabletten kan leiden tot bijwerkingen als duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid. In een enkel geval kun je flauwvallen (1 tot 10 op 1000).
Je kunt het niet gebruiken in combinatie met anti-depressiva, M.A.O. remmers of medicijnen rond schimmel(infecties).
Aangezien Priligy ongeveer hetzelfde werkt als antidepressiva kun je bij abrupt stoppen een aantal onttrekkingsverschijnselen krijgen zoals prikkelbaarheid, huilbuien, levendige dromen, angsten en zelfs hallucinaties, maar ook over duizeligheid, misselijkheid en slapeloosheid.
Je moet het tablet blijven innemen voor de seks en dus ook blijven kopen/bestellen. Wanneer je 2x per week seks hebt, kost het je jaarlijks circa €2600 (2x52weken/12tabletten*300euro).

Het enige alternatief voor medicijnen waarbij je de oorzaak aanpakt
Wil jij het volgende:
Niet een middel nemen met allerlei bijwerkingen zoals verminderde libido?
Eenmalige betalen voor een oplossing die potentieel voor de rest van je leven kan werken?
De echte oorzaak aanpakken van vroegtijdige ejaculatie?
Spontane seks kunnen hebben zonder van te voren pillen te moeten slikken of je penis te moeten verdoven?
Een methode die werkt zonder enige bijwerkingen?
Al deze punten zijn te vinden in mijn methode genaamd Complete Ejaculatie Controle.
Dit is een boek die je stap-voor-stap uitlegt hoe je van vroegtijdige zaadlozingen af komt. Volg de oefeningen op en je zult het steeds langer en langer uithouden in bed, zonder één enkele bijwerking.
Ik was van plan deze tabletten te bestellen, maar nu ik deze effecten en de prijs lees, nee bedankt! Overigens snap ik je berekening niet helemaal (40/60*2*365)=€486
een tablet is het goedkoopst in de 12 tablet pakket 300/12=25 per tablet 25(prijs per tablet)x2(sex per week)x52(weken in een jaar)=2600 euro of 8 tabletten per maand (=2x per week x4 weken in een maand) x 12 (aantal maanden in een jaar) = 96 tabletten per jaar x 25 per tablet= 2400 euro
Of denk ik nou helemaal verkeerd?
Het verschil tussen 2400 euro en 2600 euro is btw dat 4 weken per maand maar 28 dagen per maand is, terwijl bij mijn 52 weken per jaar bijna alle dagen van het jaar telt.
Chris Coster zegt:
Je hebt helemaal gelijk. Ik snap niet hoe ik die berekening zo verkeerd heb gedaan.
Ik heb het direct rechtgezet. In het goedkoopste geval neem je de 12 tabletten, welke circa €300 kost.
Als je 2x per week seks hebt, kom je op het volgende: 2x keer per week seks * 52 weken / 12 tabletten * 300 euro = €2600
Daarvan kan je een hele mooie reis maken!!
Waauww! 2600 per jaar. Dat is meer dan wat ik voor mijn 2e hands auto heb betaald! en na 4 jaar rijd ze nog steeds prima!

Geen idee waarom mensen zulke middeltjes blijven proberen.
Chris Coster zegt:
Friso de Vries zegt:
Ik kamp zelf ook met vroegtijdige ejaculatie. Nu weet ik dat een goede vriend van mij dit ook heeft, en hij gebruikt wel Priligy. Ik heb hem en zijn vrouw nog niet negatief over dit product gehoord.

We praten er niet heel veel over, maar hij heeft nooit expliciet laten weten dat hij Priligy eigenlijk niet fijn vindt. Nou barst hij ook van het geld, dus dat nadeel zal voor hem geen probleem zijn… Ik heb er dus over getwijfeld om ook Priligy aan te schaffen. Nu ik dit artikel (en andere informatie over Priligy) heb gelezen ben ik echter aan het twijfelen.

Zou u Priligy zo sterk afraden? En zijn er überhaupt wel middeltjes die me helpen om mijn orgasme uit te stellen zonder nare bijwerkingen of iets dergelijks?
Chris Coster zegt:
Mijn advies: blijf weg van Priligy. Het is veel te duur en de bijwerkingen zijn het niet waard. Er zijn genoeg andere, natuurlijke manieren om je orgasme uit te stellen!

Andere medicijnen (cremes/zalf) werken namelijk ook niet goed genoeg en die moet je blijven kopen. Kijk eens naar mijn ebook voor de beste manieren om zonder middeltjes klaarkomen uit te stellen: https://completeejaculatiecontrole.nl/
Beste ik gebruik priligy nu al 6 maanden. Perfect spul. Geen enkele bijwerkingen. Je kunt het orgasme zelfs 4 uur uitstellen.

Dus lang kunnen genieten van sex voordat je klaar komt en over de prijs. Op doktor recept 6 tabletten van 60 mg dus de duurste uitvoering bij de apotheek 53 euro. Delen door 6 en je hebt een heel andere prijs dan boven word beweerd. Nog geen 9 euro per tablet.

Neem een 100mg viagra erbij en je bent een porno ster. Kortom laat je niet bang maken. De doktor schrijft het niet voor als het echt een gevaar is.
Ik vind 9 euro per keer dat je seks hebt alsnog veel hoor… En ik weet niet hoe goed het is als je viagra samen met priligy neemt? Lijkt me niet dat dat verstandig is

Geef een reactie