BNA Amsterdam

Bestel priligy Nederland

Priligy helpt om een voortijdige zaadlozing (premature ejaculatie) te voorkomen. Dit middel verbetert de seksprestatie met 200-300%.
Klinisch bewezen de zaadlozing te vertragen
Binnen één uur effectief effectief en werkt tot 4 uur
Laag risico op bijwerkingen
Verkrijgbaar in doseringen van 30 mg en 60 mg
Priligy bevat de werkzame stof dapoxetine. Dit zorgt ervoor dat het langer duurt voordat de zaadlozing plaatsvindt en verbetert de controle over de zaadlozing. Deze werkzame stof behoort tot de groep geneesmiddelen die ‘selectieve kerosine heropnameremmers’ (SSRI’s) worden genoemd.
Priligy Dapoxetine Hydrochloride is verkrijgbaar in doseringen van 30 mg en 60 mg. De arts zal eerst een dosering van 30 mg voorschrijven als u dit middel nog nooit heeft gebruikt. De arts kan de dosering verhogen naar 60 mg als de werking van 30 mg onvoldoende is maar u het middel wel goed verdraagt.

Neem Priligy 1 tot 3 uur in voordat u seksuele activiteit verwacht.
Zoals alle geneesmiddelen kan Priligy bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. Doordat Priligy een korte werkingsduur heeft zijn de bijwerkingen vaak mild. Vaak voorkomende bijwerkingen zijn duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid.
Sommige mensen hebben tevens last van rusteloosheid, angst, diaree, maagpijn of voelen zich slaperig of vermoeid. Enkele mannen melden ook een verstopte neus, moeite met concentreren, een droge mond, oorsuizen, wazig zien en een verminderde interesse in seks.
Minder vaak voorkomende bijwerkingen
Minder vaak voorkomende bijwerkingen komen weinig voor (tot bij 1 op de 100 mannen voorkomen) maar het is desalniettemin belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn. Een klein percentage van de mannen heeft last van flauwvallen, u kunt dit risico verlagen door het middel in te nemen met één vol glas water. Zorg ervoor dat u niet uitgedroogd bent, dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u in de afgelopen 4 tot 6 uur niets heeft gedronken of als u langdurig heeft getranspireerd.

Andere minder vaak voorkomende bijwerkingen zijn een geward gevoel, stemmingswisseling, verandering in hartslag, abnormaal of dronken gevoel, klam of zweet gevoel, moeite met zien, hoge of lage bloedruk, vreemde smaak of tandenknarsen.
Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van Priligy
U kunt maximaal 1 dosis per dag in te nemen, neem Priligy niet vaker dan 1 keer per 24 uur in. Verander nooit de dosis zonder eerst uw arts te raadplegen. Slik de tabletten in zijn geheel door (anders smaken ze bitter) met minstens één vol glas water. Hierdoor loopt u minder kans op flauwvallen.

Het gebruik van alcohol of drugs in combinatie met Priligy wordt sterk afgeraden. Priligy versterkt de effecten van de alcohol (bijvoorbeeld duizeligheid, slaperigheid en langzame reacties). Het consumeren van alcohol na inname van Priligy kan ook leiden tot flauwvallen.

Geef in uw medische vragenlijst aan als u last heeft van epilepsie, nierproblemen, glaucoom (hoge druk in uw oog) of in het verleden depressie, bloedingen of bloedstolproblemen heeft gehad.
Priligy online bestellen
U kunt het merkmedicijn Priligy veilig online kopen bij euroClinix. U moet eerst een medische vragenlijst invullen die wordt nagekeken door een gekwalificeerde arts. De arts beoordeelt of u het geneesmiddel zonder problemen kunt gebruiken. U hoeft dus niet meer naar uw eigen huisarts te gaan.

Als uw bestelling is goedgekeurd, stuurt de arts automatisch een doktersrecept naar de apotheek. De apotheek verwerkt en verstuurt uw bestelling in één werkdag. Er worden geen kosten in rekening gebracht als onze arts het medicijn niet kan voorschrijven.
U kunt voor uw bestelling betalen per creditcard, bankoverschrijving of bij de bezorging. Wij versturen geneesmiddelen binnen één werkdag naar Nederland en België. Verzending buiten Europa kunnen iets langer duren.

Bestellingen die voor 13:00 op een werkdag zijn geplaatst worden al de volgende werkdag bezorgd (mits de betaling zonder problemen kan worden verwerkt). Voor vragen over het medicijn of bestelproces kunt u altijd onze klantenservice bellen.
Deze website is bedoeld voor enkel informatieve en consultatieve doeleinden, de doktersvoorschriften en medische dienstverlening zijn niet beschikbaar in Nederland.

Geef een reactie