BNA Amsterdam

Bestel priligy

Wat is Priligy?
Priligy bevat dapoxetine, een medicijn dat valt onder de zogenaamde ‘selectieve serotonine heropnameremmers’. Dit medicijn beïnvloedt de manier waarop de zenuwcellen met elkaar communiceren. Bij mannen zorgt dit geneesmiddel voor een betere controle over de ejaculatie (zaadlozing) en voorkomt het te snel klaarkomen.
Waar wordt Priligy voor gebruikt?
Priligy wordt voorgeschreven bij premature ejaculatie, ook wel vroegtijdige zaadlozing genoemd. Mannen die last hebben van deze aandoening zijn niet in staat om de zaadlozing uit te stellen. In de meeste gevallen vinden het orgasme en de zaadlozing plaats binnen 1 tot 2 minuten na aanvang van de geslachtsgemeenschap. Premature ejaculatie kan leiden tot problemen in de relatie en tot gevoelens van frustratie en onmacht.

Priligy helpt om zaadlozing uit te stellen en verlengt daarmee de duur van de geslachtsgemeenschap.
Hoe gebruikt u dit geneesmiddel?
Priligy is een tablet die 1 tot 3 uur voor de seksuele handeling moet worden ingenomen. Slik de tablet in zijn geheel door met veel vloeistof. Het is belangrijk om veel te drinken tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: dit voorkomt bijwerkingen als flauwvallen.

Om ernstige bijwerkingen te voorkomen, mag u Priligy maximaal driemaal per week gebruiken.
Dosering
Tenzij een arts anders adviseert, is de gebruikelijke dosering als volgt:
Mannen van 18 tot 64 jaar: 1 tablet à 30 mg per keer.
De maximale dagelijkse dosis is 1 tablet.
Merkt u dat Priligy 30 mg niet genoeg werkt? Overleg dan met een arts. Deze kan u eventueel een tablet met een hogere dosering voorschrijven.

Slik nooit een dubbele dosis Priligy om de werking te verhogen. Bijwerkingen
Priligy wordt over het algemeen probleemloos verdragen, maar kan bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken, waaronder:
Flauwvallen door een verlaging van de bloeddruk. De kans hierop is groter als het lichaam uitgedroogd is. Zorg er daarom voor dat u voldoende drinkt;
Hoofdpijn;
Duizeligheid;
Misselijkheid;
Rusteloos of angstig gevoel.
Raadpleeg de bijsluiter voor een volledig overzicht van mogelijke bijwerkingen. Wanneer mag u Priligy niet gebruiken?
Priligy is niet voor iedereen een geschikt medicijn. Gebruik dit geneesmiddel niet als u:
Een vrouw bent, of jonger bent dan 18 jaar;
Overgevoelig bent voor dapoxetine of een van de gebruikte hulpstoffen in dit medicijn;
Lijdt aan hartafwijkingen, zoals hartfalen of ritmestoornissen;
Snel flauwvalt;
In het verleden een ernstige depressie of manie heeft gehad.
Priligy heeft een wisselwerking met andere medicijnen, waaronder sommige antidepressiva, migrainemedicijnen en erectiemiddelen. Een arts weet om welke geneesmiddelen het gaat. Meld daarom tijdens het online consult altijd welke andere medicatie u gebruikt.

In de bijsluiter vindt u een volledig overzicht van contra-indicaties en overige waarschuwingen. Zwangerschap/rijvaardigheid/alcohol
Priligy wordt niet voorgeschreven aan vrouwen.
Dit geneesmiddel kan uw reactievermogen beïnvloeden en flauwvallen veroorzaken. Houd hier rekening mee en neem geen deel aan het verkeer totdat de tablet Priligy is uitgewerkt.
Alcohol kan bijwerkingen als duizeligheid en flauwvallen uitlokken of versterken. Matig of staak uw alcoholgebruik als u Priligy inneemt.
Ervaringen met dit geneesmiddel
Priligy is het eerste goedgekeurde medicijn tegen vroegtijdige zaadlozing. Inmiddels hebben veel mannen goede ervaringen met Priligy. Zo noemen ze het geneesmiddel gemakkelijker in gebruik dan andere methoden om de zaadlozing te vertragen (bijvoorbeeld een verdovende zalf ). Daarnaast is de ervaring met Priligy dat het de intensiteit van het orgasme verbetert.

Geef een reactie