BNA Amsterdam

Goedkoopste Priligy Prijs

Synoniem(en): Dapoxetina, Dapoxetinum
Verkocht onder de merknamen: Priligy
Dapoxetine is een selectieve serotonine heropname remmer aangetoond dat de efficiëntie in duizenden mannelijke patiënten met vroegtijdige ejaculatie probleem. Het verhoogt de niveaus van serotonine in de hersenen verhogen van de patiënt de controle over de ejaculatie, en hebben ook andere gunstige effecten op de seksuele leven.
Gebruik Dapoxetine zoals voorgeschreven door uw arts.
Dapoxetine oraal in met een vol glas water. Dapoxetine is meestal een uur voor de geslachtsgemeenschap. Neem niet meer dan de aanbevolen dosis of neem het vaker dan eenmaal daags.
Voor de meeste patiënten, de begin dosering is 60 mg. U kunt worden voorgeschreven Dapoxetine 30 mg Dapoxetine 60 mg, terwijl sommige patiënten hebben Dapoxetine 120 mg als ze niet op het origineel.
Vraag uw zorgverstrekker als je vragen hebt over het gebruik van Dapoxetine.
Deze medicatie moet worden bewaard bij kamertemperatuur uit de buurt van hitte, licht en vocht. Bewaar deze medicatie op een veilige plaats, zodat uw kinderen niet kunnen bereiken.
Werkzame Stof: Dapoxetine hydrochloride.
Gebruik geen Dapoxetine als:
u allergisch bent voor elk ingrediënt in Dapoxetine u is geadviseerd door uw arts om te voorkomen dat seksuele activiteit wegens hart problemen u nitraten (bv, isosorbide, nitroglycerine) in welke vorm (bijvoorbeeld een tablet, capsule, patch, zalf), of nitroprusside u een aantal recreatieve drugs genoemd “poppers” (bijvoorbeeld, amyl nitraat of nitriet -, butyl nitraat of nitriet).
Neem Contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing is.
Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met Dapoxetine. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing is:
als u enige recept of nonprescription geneeskunde, kruidenpreparaat of voedingssupplement als u allergisch bent voor geneesmiddelen, levensmiddelen of andere stoffen als u een misvormde penis (bijvoorbeeld, ziekte van Peyronie), de problemen van de bloedcel (bijv. leukemie, sikkelcelanemie) of een andere aandoening die kan verhogen het risico van een langdurige erectie (priapisme) als u een geschiedenis van een langdurige (langer dan 4 uur) of pijnlijke erectie (priapisme) als u een geschiedenis van de lever-of nierproblemen, hoge of lage bloeddruk, zweren, bloedingen problemen, hart-problemen (bv. hartfalen, onregelmatige hartslag), of bloedvat problemen als u een geschiedenis van hartaanval, beroerte, of een levensbedreigende onregelmatige hartslag, in het bijzonder binnen de laatste 6 maanden.
Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met Dapoxetine. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende opties:
Alfa-blokkers (bijv, doxazosine), geneesmiddelen voor hoge bloeddruk, nitraten (bv, isosorbide, nitroglycerine) of nitroprusside, omdat ernstige lage bloeddruk met duizeligheid, licht in het hoofd, en flauwvallen kan zich voordoen Azole antischimmelmiddelen (bijv. itraconazol, ketoconazol), H2-antagonisten (bv. cimetidine), HIV-protease-remmers (bv. ritonavir, saquinavir), macrolide antibiotica (bijv. erytromycine), narcotische analgetica (bijv. dihydrocodeïne), of telithromycin omdat zij kunnen het risico van Dapoxetine bijwerkingen Bosentan of rifampin omdat ze kunnen verlagen Dapoxetine is effectiviteit.
Dit is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag bij uw zorgverzekeraar of Dapoxetine kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of verandering van de dosering van een geneesmiddel.
Dapoxetine kan leiden tot duizeligheid, slaperigheid, flauwvallen. Deze effecten kunnen worden erger als je het met alcohol of bepaalde medicijnen. Gebruik Dapoxetine met de nodige voorzichtigheid. Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren. Dapoxetine kan leiden tot duizeligheid, lightheadedness of flauwvallen; alcohol, warm weer, de uitoefening of koorts kunnen verhogen deze effecten.

Om te voorkomen dat ze gaan zitten of staan traag, vooral in de ochtend. Zitten of liggen op het eerste teken van een van deze effecten. Patiënten met hart-problemen die Dapoxetine kunnen een verhoogd risico voor hart-gerelateerde bijwerkingen, zoals een hartaanval of beroerte.

De symptomen van een hartaanval kan zijn borst, schouder, hals of kaken pijn; verdoving van een arm of been, ernstige duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn of braken; flauwvallen; of visie veranderingen. Symptomen van een beroerte kunnen zijn verwarring, het gezichtsvermogen of de spraak wijzigingen, eenzijdige zwakte of flauwvallen. Neem Contact op met uw arts of zoek medische hulp als u last heeft van deze symptomen.

Dapoxetine mei zelden leiden tot een langdurige (bijv. meer dan 4 uur) of pijnlijke erectie. Dit zou kunnen gebeuren, zelfs wanneer u niet met seks. Als dit niet wordt behandeld meteen, het zou kunnen leiden tot permanente seksuele problemen, zoals impotentie.

Neem Contact op met uw arts meteen als u een erectie die langer duurt dan 4 uur. Dapoxetine betekent niet stoppen met de verspreiding van HIV of andere seksueel overdraagbare aandoeningen (Soa ‘ s) aan anderen via seksueel contact. Gebruik barrière-methoden van anticonceptie (bijv. condooms) als u HIV-infectie of een SOA. Dapoxetine zal niet voorkomen dat de zwangerschap. Als uw partner zwanger kunnen worden en u wilt om zwangerschap te voorkomen, zorg ervoor dat u een effectieve vorm van anticonceptie.

Dapoxetinemay soms leiden tot milde, tijdelijke veranderingen in de visie (bijvoorbeeld wazig zien, gevoeligheid voor licht, blauw/groene kleur tint aan visie). Neem Contact op met uw arts als veranderingen in de visie aanhouden of ernstig zijn. Gebruik geen andere geneesmiddelen of behandelingen voor ED terwijl u het nemen van Dapoxetine zonder eerst met uw arts.

Geef een reactie