BNA Amsterdam

Goedkope priligy

Online Priligy kopen zonder recept
In onderstaande tabel kunt u zien waar u Priligy kunt bestellen zonder een recept van uw eigen huisarts. Eén van de aangesloten artsen van de onderstaande online doktersdienst zal na het beoordelen van uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits de arts geen complicaties voor u ziet om Priligy te gebruiken).
Priligy (dapoxetine) 30mg 3 tabl.
* Prijs is inclusief de kosten van het online consult.
Wat is Priligy?
Priligy is een medicijn dat dapoxetine bevat. Dit is een medicijn dat onder de zogeheten ‘selectieve serotonine heropnameremmers’ valt en invloed heeft op de manier waarop de zenuwcellen met elkaar communiceren. Gebruiken mannen dit geneesmiddel, dan zorgt het voor een betere controle over de zaadlozing.

Dit betekent dat het medicijn een te snel orgasme voorkomt.
Wanneer gebruikt u Priligy?
Priligy wordt doorgaans voorgeschreven aan mannen die te maken hebben met premature ejaculatie. Premature ejaculatie wordt ook wel vroegtijdige zaadlozing genoemd en dit betekent dat mannen met deze aandoening niet in staat zijn om de zaadlozing uit te stellen. Mannen die te maken hebben met vroegtijdige zaadlozing, krijgen vaak al binnen 1 tot 2 minuten na de aanvang van de geslachtsgemeenschap een orgasme en dit leidt vaak tot problemen in de relatie.

Ook hebben mannen met premature ejaculatie vaak te maken met gevoelens van frustratie en onmacht.
Priligy helpt om de zaadlozing aanzienlijk uit te stellen, waardoor de duur van de geslachtsgemeenschap verlengd kan worden.
Wanneer kunt u geen Priligy gebruiken?
Priligy is vrij toegankelijk en geschikt voor veel mannen, maar niet iedereen kan het medicijn gebruiken. Ten eerste is het medicijn niet geschikt voor vrouwen en voor mannen die jonger zijn dan 18 jaar oud. Verder is het geneesmiddel niet geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor dapoxetine of een van de hulpstoffen in het medicijn.

Mensen met hartkwalen, mensen die snel flauwvallen en mensen met een depressie of manie wordt afgeraden het geneesmiddel te gebruiken.
Hoe dient u Priligy te gebruiken?
Priligy wordt geleverd in de vorm van een tablet. Voor het beste resultaat, wordt het tablet 1 tot 3 uur voor de geslachtsgemeenschap ingenomen. De tablet moet altijd in zijn geheel en met veel vloeistof ingenomen worden en bij het gebruik van het geneesmiddel is het belangrijk om veel te drinken. Door veel te drinken, kunnen bepaalde bijwerkingen voorkomen worden.

Mannen die Priligy vaker dan drie keer per week gebruiken, kunnen te maken krijgen met ernstige bijwerkingen. Daarom wordt het veelvuldig gebruiken van dit geneesmiddel afgeraden.
Dosering
De gebruikelijke dosering van Priligy is 1 tablet van 30 mg per keer. De maximale dosis per keer is 1 tablet en per week mag Priligy niet vaker dan drie keer gebruikt worden. Als Priligy 30 gram niet voldoende werkt, kan er in overleg met een arts gekozen worden voor een hogere dosering.

Om de werking te verhogen mag in ieder geval nooit een dubbele dosis van dit geneesmiddel gebruikt worden.
Bijwerkingen
Bij sommige gebruikers veroorzaakt Priligy bijwerkingen, zoals hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en rusteloosheid. Door het verlagen van de bloeddruk, kan het medicijn ook bijwerkingen als flauwvallen veroorzaken. Door voldoende te drinken, kan de kans op deze bijwerking aanzienlijk verkleind worden.

Mensen die Priligy gebruiken, wordt dan ook aangeraden om altijd voldoende te drinken.
Online bestellen
Als u online dit Premature ejaculatie medicijn wilt bestellen dan kan dit veilig, goedkoop & discreet via bovenstaande online doktersdienst. Hier vindt u tevens meer informatie over het medicijn Priligy met dapoxetine als werkzame stof. Ook staat deze website boordevol Premature ejaculatie informatie. Dus wilt u:
Goedkoop online Priligy kopen zonder recept;
Meer informatie over Priligy;
Alle Premature ejaculatie informatie bekijken;
Overige Premature ejaculatie medicijnen bekijken en bestellen.
Als u in één van bovenstaande punten geïnteresseerd bent, verzoeken wij u om op onderstaande oranje button te klikken. Hier vindt u meer informatie of bent u in de gelegenheid dit medicijn online aan te schaffen zonder een eigen recept.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.

Geef een reactie