BNA Amsterdam

Heeft Kamagra ook bijwerkingen?

We kunnen Kamagra indelen onder de geneesmiddelengroep PDE-5 Remmers. Dit omdat de werkzame stof Sildenafil citraat onder deze groep valt. Medicijnen hebben altijd een als doel het behandelen en verhelpen van een klacht, maar hebben vaak ook bijwerkingen. Het toedienen van een niet lichaam eigen stof veroorzaakt een reactie in het lichaam.

Er is veel te lezen op verschillende websites over de werking van kamagra en hoe je dit goedkoop kunt kopen maar informatie over de mate van de bijwerkingen van Kamagra is maar erg summier. Daar er ruim voldoende wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de werking, bijwerkingen en effecten van gebruik op lange termijn van Kamagra zullen we in dit artikel dieper ingaan op de mate waarin bijwerkingen optreden bij gebruik van Kamagra.
Uit degelijk en betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bij 2% van de proefpersonen die meewerkte aan het onderzoek naar Kamagra (sildenafil) gebruik er bijwerkingen optraden. Deze zijn samengevat in onderstaande statistieken:
• Rood gelaat – Blozen 4% (1%). • Verhoogde hartslag & hartkloppingen 2% (1%). • Duizeligheid 2% (1%). • Verstopte neus 4% (2%). • diarree & maagzuur 3% (1%).
Bovengenoemde conclusie wil dus zeggen dat er in 98% van de gevallen dat Kamagra werd toegepast als erectiemiddel er geen sprake was van (onaangename) bijwerkingen.
Van belang om te weten als u Kamagra wilt gebruiken.
Het is natuurlijk altijd goed om te delen met uw huisarts wanneer u er over denkt om Kamagra te gaan gebruiken. Uw arts kan u altijd wijzen op zaken waarmee u rekening dient te houden, of er mogelijke gevaren zijn of dat er geen probleem is. Het gebruiken van medicijnen brengt altijd een bepaald gezondheid risico met zich mee.

U gaat bijvoorbeeld ook geen bloedverdunners gebruiken zonder dat u dit met u arts overlegd.
We willen ook het volgende nog even onder uw aandacht brengen. Wanneer u Kamagra heeft ingenomen en de erectie die hierna is ontstaan is erg pijnlijk of uw erectie blijft langer dan 5 uur aanhouden terwijl u niet seksueel opgewonden meer bent dan is het advies om uw huisarts te contacten. Geef hierbij dan altijd aan dat u Kamagra (sildenafil citraat) heeft ingenomen en de tijd waarop u dit heeft gedaan.

Uw arts kan u dan op een goede manier van dienst zijn en voorkomen dat er bijvoorbeeld schade aan uw zwellichamen optreed.
Wanneer u als gevolg van een hart aandoening of bloed & vaat ziekte medicijnen gebruikt waarin nitraten zijn verwerkt dan is het gebruik van Kamagra voor u 100% uitgesloten, dit kan een direct gevaar voor u leven opleveren.
Kamagra bijwerkingen anders bij elk persoon.
Kamagra is een medicijn dat van origine is ontwikkeld voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie. Per ongeluk kwamen de ontwikkelaars van dit medicijn er in de onderzoek & test fase van het medicijn achter dat wanneer er een hogere dosis word gegeven altijd een bijwerking optrad bij mannelijke proefpersonen, namelijk een erectie gedurende enkele uren. Wanneer Kamagra word gebruikt voor behandeling van pulmonale arteriële hypertensie word een dosis van 20 mg per etmaal voorgeschreven, terwijl dit bij behandeling van erectiestoornissen 100 mg per etmaal is.
De meest waargenomen bijwerkingen:
Bij 3% van de gebruikers waargenomen:
Om een erectie te kunnen bevorderen, draagt Kamagra zorg voor het verwijden van de bloedvaten. Ook de bloedvaten in het hoofd zijn hier deel van en hierdoor kunnen bovengenoemde bijwerkingen optreden. Wanneer de dosis iets verlaagd word van 100 mg naar bijvoorbeeld 75 mg dan zullen de bijwerkingen in de meeste gevallen verdwijnen.
Verstoring van het spijsverteringskanaal (maag & darmen ).
Een verstoorde spijsvertering of maagklachten zullen zich in meeste gevallen zichtbaar uiten in de vorm van Diarree en/of brandend maagzuur. Deze bijwerking komt hoofdzakelijk voor wanneer er een te hoge dosis word gebruikt ( >125 mg) of wanneer er een korte periode voor inname van het medicijn een vetrijke of zware maaltijd is gebruikt. De dosis verlagen en/of zorg dragen dat Kamagra op nuchtere maag word genomen kunnen in de meeste gevallen deze bijwerkingen verhelpen.
Bij 1% van de gebruikers waargenomen:
Problemen met waarneming & ogen: in sommige gevallen is het zo dat er een verandering in de perceptie van kleurwaarneming ontstaat, er komt een blauwe waas in het zicht. Gebruikers kunnen ook dubbel of wazig zien. Wanneer deze zaken of een overgevoeligheid voor licht en/of verlies van zicht optreden dan dient er direct een arts te worden geraadpleegd.

Wanneer er verlies van zicht optreed dan kan dit een blijvend iets zijn! Daarom is het van groot belang dat wanneer u een afwijking aan uw hoornvlies heeft dat u ALTIJD eerst een arts raadpleegt voordat u overgaat tot het gebruiken van Kamagra. Ook de bovengenoemde bijwerkingen treden hoofdzakelijk op bij inname van een dosis > 125 mg.
Spierpijn & Rugpijn Deze bijwerkingen treden hoofdzakelijk op wanneer er structureel (bijvoorbeeld dagelijks) Kamagra word ingenomen.
Duizeligheid . word veroorzaakt door het ontstaan van een lage bloeddruk. Wanneer u uw dosis verlaagt zult u geen last meer hebben van deze bijwerking.
Gevoel van verstopte neus .
Bij 0,5% van de gebruikers waargenomen:
Tinteling . een branderig en/of tintelend gevoel op de huid.
Griep klachten.
Tot 0,3% van de kamagra gebruikers
Lang aanhoudende erectie die gepaard gaat met pijn . Wanneer een erectie dermate vol word dat deze pijn gaat doen en/of langer aanhoud dan 4-5 uur dan dient u contact te zoeken met uw huisarts. U bent overgevoelig voor de werkzame stof Sildenafil.
Hartkloppingen.
Pijn in de ledematen .
Oververmoeidheid .
Droge mond .
Jeuk & huiduitslag .
Wanneer er bijwerkingen optreden die van dermate aard zijn dat ze als onprettig kunnen worden omschreven, dan is het verstandig in overleg met uw arts te bepalen of u wellicht beter geholpen bent bij een ander erectiemiddel. U kunt ook onze klantenservice hierover altijd vrijblijvend e-mailen of bellen.
Wij zijn u graag van dienst met een passend advies of een luisterend oor. Neem geen onnodige risico’s met uw gezondheid en laat u altijd goed en volledig informeren!

Geef een reactie