BNA Amsterdam

Hoe wordt Levitra ingenomen

Hoe wordt Levitra ingenomen?
Levitra bevat de werkzame stof vardenafil. Dit erectiemiddel behoort tot de zogenaamde fosfodiesterasremmers: geneesmiddelen die de doorbloeding van de penis optimaliseren zodat deze goed stijf kan worden. Voor het beste resultaat neemt u deze erectiepil in volgens onderstaande richtlijnen.
Wanneer wordt dit erectiemiddel ingenomen?
Levitra werkt snel: u merkt meestal binnen een half uur dat uw penis reageert op seksuele prikkels. Slik dit erectiemiddel daarom minimaal dertig minuten voordat u seksueel actief wilt zijn. U kunt de tablet voor, tijdens of na het eten innemen. Houd er wel rekening mee dat een volle maag de werking kan vertragen. Wilt u snel aan de slag, dan slikt u de tablet dus voor de maaltijd.

Heeft u snel last van maagdarmklachten? Dan kunt u de tablet toch beter met wat voedsel innemen. Slik Levitra in dat geval minimaal een uur voor de geslachtsgemeenschap.
Hoe vaak wordt deze erectiepil ingenomen?
U mag dit erectiemiddel maximaal een keer per dag en het liefst niet vaker dan driemaal per week innemen. Dit voorkomt het ontstaan van ernstige bijwerkingen zoals rugpijn, problemen met het gezichtsvermogen en hartklachten.
Hoeveel Levitra innemen?
Levitra is in verschillende sterktse verkrijgbaar via apotheken die met Dokteronline samenwerken: er zijn tabletten van 5 mg, 10 mg en 20 mg. Een arts bepaalt welke variant het beste past bij uw klachten. U mag slechts 1 tablet van deze sterkte per dag gebruiken. Merkt u dat deze dosering te sterk of juist te zwak werkt?

Neem dan contact op met een arts. Deze kan u eventueel een andere dosering voorschrijven. Neem nooit op eigen houtje een dubbele dosis om het effect te verhogen.

Dit kan uw gezondheid in gevaar brengen.
Op welke wijze wordt Levitra ingenomen?
Slik de tablet in zijn geheel door met wat water of andere vloeistof. Levitra is ook verkrijgbaar bij samenwerkende apotheken als smelttablet. Deze kunt u discreet in de mond uiteen laten vallen.

Levitra mag niet worden ingenomen met grapefruitsap: hierdoor kan de werking van het geneesmiddel worden beïnvloed. Ook het drinken van alcohol in combinatie met dit erectiemiddel wordt afgeraden: sterke drank kan impotentie verergeren.
Hoe wordt Levitra ingenomen met andere geneesmiddelen?
Als u Levitra wilt gaan gebruiken en u slikt daarnaast nog andere geneesmiddelen, dan is het verstandig om eerst met een arts te overleggen. Sommige pillen kunnen namelijk een wisselwerking hebben met Levitra waardoor de werking van beide medicijnen in gevaar komt. Let vooral op met de volgende producten:
Medicijnen die nitraten bevatten of stikstofmonoxide afgeven;
Bepaalde medicatie tegen hartritmestoornissen;
Geneesmiddelen tegen hiv;
Antischimmelmedicatie;
Bepaalde soorten antibiotica;
Sommige alfablokkers.
Een arts weet om welke medicijnen het precies gaat. Vermeld daarom bij uw aanvraag altijd welke geneesmiddelen u gebruikt. Deze kan hier dan rekening mee houden.
Wilt u meer weten over het gebruik van Levitra of een van de andere erectiemedicijnen? Kijk dan op de pagina erectiestoornis. Hier vindt u een volledig overzicht van de bij de samenwerkende apotheken verkrijgbare erectiemiddelen.

Deze kunt u discreet bestellen bij de samenwerkende apotheken door middel van een online artsconsult, waarvoor wij u desgewenst online in contact brengen met een samenwerkende arts.
Let op: bovenstaande informatie is slechts beknopt en onvolledig. De informatie is afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van Dokteronline. Voor gedetailleerde informatie over eventueel genoemde producten en bijwerkingen verwijzen wij u naar de desbetreffende bijsluiter.

Geef een reactie