BNA Amsterdam

Impotentie, Erectie Problemen, Potentie Problemen – de mens heeft een probleem?

Heb je moeite met het krijgen voor een bevredigende geslachtsgemeenschap voldoende verstijving van de ledematen (erectie)? Dan weet je het zeker uit mijn eigen ervaring: Het is makkelijk te maken erectiestoornissen grappen, maar als je je zorgen maakt, dan is het heel moeilijk om iemand te vinden met wie u kunt er openlijk over te praten. Vaak is dit niet mogelijk, zelfs met de eigen partner. Wij helpen u bij het vinden van een uitweg uit deze Situatie.
De woorden “onmacht” en “impotent” worden vaak gebruikt in een negatieve en pejoratieve zin. We gebruiken daarom, bij voorkeur, de medisch correcte term ‘erectiele disfunctie’ of praat van “potentie problemen”, “erectiele disfunctie” en “erectiele disfunctie” en “erectiele disfunctie”. Omdat in de omgangstaal, maar vooral de term impotentie is gebruikt, zelfs wij niet volledig op deze termijn.
Er zijn verschillende definities voor erectiele disfunctie (afgekort ED), de details zijn te vinden op onze pagina “Definitie van erectiele dysfunctie bestaat”. Alle definities bevatten, mutatis mutandis, de volgende verklaring:
“Erectiele disfunctie (ED) is wanneer een langere periode van tijd in de meeste van de tests, de geslachtsgemeenschap, geen adequate erectie wordt geproduceerd, of gehandhaafd kan worden.”
Er zijn veel omstandigheden, zoals fysieke of mentale uitputting, acute ziekte of Stress in het gezin, op het werk, in de sociale omgeving, die een negatieve impact kunnen hebben op het vermogen om een erectie hebben. Dit falen van de erectie is niet een erectiestoornis. Als de Situatie is relaxed weer, dan zal de erectie weer zoals gewoonlijk. Vaak wordt de erectiele disfunctie wordt verward met een andere seksuele stoornissen, zoals gebrek aan seksueel verlangen (afwezigheid van Libido) en premature ejaculatie.

We willen zeggen dat voor elke man

Erectiele disfunctie (ED) kan heel punt vroeg op andere gevaarlijke, nog niet erkende ziekten, zoals Diabetes, coronaire hartziekten, of atherosclerose. Daarom is een medische evaluatie van de oorzaken is erg belangrijk. Gelieve niet te schuiven op de lange Bank.
– Dit hebben we samen onder de noemer van “early warning systeem “Penis”.
Je bent niet alleen, en je hoeft niet alleen te zijn in deze.
– In Duitsland zijn er ongeveer 5 miljoen mannen zijn 20% van alle mannen van 30 tot 80 jaar, met erectiele disfunctie (de Details van onze pagina bevat een “frequentie (prevalentie) van erectiele dysfunctie”). Dit kan een kleine troost. Maar dit betekent ook dat u kunt vinden sympathiek gesprekspartners kan, want Praten helpt!
– Er zijn een aantal geneesmiddelen en HULPMIDDELEN, om in weerwil van erectiele disfunctie van een erectie. Sinds vindt u samen met uw partner en met uw uroloog de Juiste voor u.
Wij hebben een Overzicht van “behandeling (therapie) van erectiele dysfunctie”.
– Er is ook zonder een erectie bevredigende en plezierige Seks, met inbegrip van orgasme voor beide partners.
Ook hebben we een aantal suggesties: “Plezierige Seks zonder een erectie”.

Onze Ervaring

Ook zijn sommige Artsen hebben problemen, om openlijk te praten en gevoelig over het onderwerp seksualiteit.
Als uw arts u ontwijkt het onderwerp van seksualiteit, en verandert snel van het onderwerp, of je problemen zijn devalueert (“Het”), dan is er maar één: vind snel een andere arts!
Niet alle urologen hebben voldoende kennis en ervaring in de diagnose en behandeling van erectiele disfunctie.
Onze tips voor het eerste bezoek aan de arts zal helpen bij het vinden van de juiste arts, en als een geïnformeerde Patiënt.
Veel van de mannen met erectiestoornissen voelen zich niet meer dan een “echte” man, maar als een mislukking. Als een resultaat, het gevoel van eigenwaarde wordt geschud, een negatieve invloed op de samenwerking, de sociale contacten en de mogelijkheid zijn het gevolg. Veel mannen trekken van hun partner, gaan alle tederheid uit de weg en weigeren om een gesprek te hebben over hun aandoening.
De partners zijn dus onzeker en alleen links met kwellende vragen (niet meer dan hij van mij Houdt? Ben ik niet aantrekkelijk genoeg? Hij heeft een vriendin? Wat heb ik verkeerd gedaan?). Het gedrag van de mannen is sterk, met veel valse en onrealistische veronderstellingen over seksualiteit. Sommigen van hen hebben wij geselecteerd op de pagina “Seksuele mythen”.
De meeste vrouwen hebben veel meer problemen om dat je Partner niet openlijk te praten over zijn problemen met erectiestoornissen.
Erectiele disfunctie is altijd een Probleem in de relatie. Daarom, is een partnerschap aangekondigd “van omgaan met erectiele disfunctie” en de meest belangrijke stap in de richting van een oplossing. Het artikel “erectiele disfunctie – suggesties voor partners” biedt vrouwen belangrijke informatie in dit verband.

Geef een reactie