BNA Amsterdam

Informatie over de werking

Wat te verwachten?
Levitra helpt u een erectie te krijgen in reactie op seksuele prikkeling. Het zorgt er ook voor dat de erectie hard genoeg is voor penetratie en lang genoeg duurt om bevredigend seks te hebben. Bij sommige mannen begint Levitra al na 10 minuten te werken.

Gemiddeld werkt Levitra na 25 minuten.
Levitra is een geneesmiddel en is niet lust opwekkend: u raakt er niet extra opgewonden van en u krijgt niet meer zin in seks. Het is niet zo dat u spontaan een erectie krijgt die urenlang aanhoudt of dat uw penis groter wordt.
Optimaal profiteren van Levitra
Uw relatie met uw partner heeft misschien geleden onder uw erectieklachten. Daarom is het raadzaam om niet te veel na te denken over of u al dan niet seks gaat hebben. Geniet er gewoon van dat u op een intieme manier bij elkaar bent.

Als u besluit om seks te hebben, begin dan rustig aan. Levitra ® zorgt ervoor dat u een erectie krijgt in reactie op seksuele prikkeling, die prikkeling kan ontstaan door bijvoorbeeld het voorspel, masturbatie, erotische beelden, etc. Als u ervan geniet dat u opgewonden raakt, ga dan niet te snel, maar geniet van wat u voelt.

Als u zich te veel zorgen maakt, legt u alleen maar extra druk op uzelf en dat kan betekenen dat het vrijen minder succesvol verloopt.
Als het voor u niet heeft gewerkt?
Als u het idee hebt dat het voor u niet heeft gewerkt, maakt u zich dan geen zorgen . Er kunnen andere oorzaken een rol spelen. Probeer de erectiepil vaker als het de eerste keer niet optimaal werkt; meestal verbetert de werking na 2 of 3 pogingen. Ook kan het zijn dat het bij u langer duurt voordat het werkt.

Andere oorzaken kunnen zijn dat de voorgeschreven dosis te laag was, wellicht had u een te vette maaltijd gegeten voor inname of misschien heeft u teveel druk op uzelf gelegd, maar ook de sfeer en de omgeving kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van de erectiepil.
Praat over uw erectieprobleem
Voor mannen met erectieproblemen is het soms maanden of zelfs jaren geleden dat ze een gezonde seksuele relatie hadden. Het is al ongemakkelijk om alleen maar aan te denken aan het hebben van seks, laat staan dat je er gemakkelijk met je partner over kan te praten. Toch is het goed om uw erectieproblemen met uw partner te delen.

Wellicht heeft die een voorstel om het gemakkelijker te maken?
Aarzelt niet, onthoud dat het opnieuw beginnen met een seksuele relatie tijd en geduld kost; als u een team vormt, kan het lukken. Wanneer u er (met uw partner) niet uitkomt, of mocht u nog meer vragen hebben, dan kunt u het beste contact opnemen met uw arts.
Let op: bovenstaande informatie is slechts beknopt en onvolledig. De informatie is afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van Dokteronline. Voor gedetailleerde informatie over eventueel genoemde producten en bijwerkingen verwijzen wij u naar de desbetreffende bijsluiter.

Geef een reactie