BNA Amsterdam

Kamagra Bijwerkingen

Zoals Johan Cruyff het jaren geleden al stelde, “elk nadeel heb zijn voordeel” zo is het ook met het disfunctioneren van de penis. Het nadeel dat je ervaart als een erectiestoornis is tegenwoordig makkelijk te verhelpen met een simpel pilletje en dat is weer een voordeel.
Kamagra is op dat gebied een betrouwbaar en betaalbaar medicijn. Het is uit dezelfde bestanddelen opgebouwd als Viagra. Doordat het middel in India geproduceerd wordt en hier nog niet is gepatenteerd is het alleen stukken goedkoper.
Zoals met elk medicijn wat je inneemt dien je van te voren goed de bijsluiter te lezen en de voorschriften in acht te nemen.
Inhoud van dit artikel
Kamagra bijwerkingen – De werking van het medicijn in het kort
Kamagra bevat het middel Sildenafil wat als eigenschap heeft dat het de bloedvaten verwijdt. Het middel wordt niet alleen bij erectiestoornissen gebruikt maar ook voor andere aandoeningen waarbij langdurige verwijding van de bloedvaten gewenst is.
De penis heeft als eigenschap dat bij seksuele prikkeling de bloedvaten zich verwijden en de zwellichamen zich vullen met bloed. Vervolgens gaat de boel op slot tot het orgasme. Tijdens het orgasme stroomt het in de penis vastgehouden bloed weer terug het lichaam in.
De bloedvaten komen door bloedvatvernauwende stoffen in je lichaam weer in hun oude positie. De chemische stof Sidenafil remt dit proces, houdt de bloedvaten langer verwijd en zorgt ervoor dat je langer een erectie houdt. Omdat dit middel een aanvulling is op je lichamelijke reactie dien je wel zelf voor de seksuele prikkeling te zorgen.
Wat kan je er, naast een erectie, nog meer van krijgen
Binnen een termijn van 6 maanden na een beroerte of een hartaanval kan je conditie nog te wensen over laten of je gebruikt nog medicijnen voor je hart. In deze periode kan Kamagra een gevaar voor je gezondheid betekenen en mag je het middel niet gebruiken. Dit geldt eveneens voor mensen die leverproblemen, een lage bloeddruk (verwijde bloedvaten verlagen immers je bloeddruk)of de oogafwijking retinitis pigmentosa hebben.
Gebruik Kamagra nooit in combinatie met pepmiddelen (poppers) of drugs!
Kamagra wordt ook ten strengste afgeraden als je medicijnen gebruikt waarin Nitraten zitten of die stikstofmonoxide afgeven zoals Amylnitriet. Dit zijn medicijnen die door een Cardioloog voorgeschreven worden bij ‘pijn op de borst’. Kamagra kan de effecten van deze medicijnen doen toenemen en de gevolgen zijn hetzelfde als bij een overdosis.
Minder ernstige bijwerkingen die Kamagra kan geven zijn hoofdpijn, blozen of maag-en darmklachten. Deze zijn niet ernstig, gewoon een gevolg van te veel bloed naar de verkeerde plaats en dit gaat vanzelf over.
Zelden waargenomen lichamelijke klachten door Kamagra zijn netelroos of huiduitslag gepaard gaande met jeuk, diarree, dorst, duizeligheid of hartkloppingen. Als je zulke klachten ondervindt is het gevoel van onwelbevinden zo groot dat je zelf wel merkt dat het niet goed voor je is.
Sowieso raadpleeg je bij twijfels over je gezondheid of het gebruik van een bepaald medicijn altijd eerst je huisarts maar ook als je erectie na 4 uur nog niet afneemt of pijnlijk is. Pijnlijke en langer dan 4 uur durende erecties kunnen serieuze beschadiging van de zwellichamen tot gevolg hebben.
Let op . om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook .
Ontdek de Meeste Effectieve Methode voor het Volledig Herstel van je Erectieproblemen
Ik heb over de afgelopen 9 jaar duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.
Sinds kort heb ik een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en problemen. Je leert onder andere het volgende:
De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen

Geef een reactie