BNA Amsterdam

Kamagra Oral Jelly wat is dit?

Oral Jelly Kamagra staat beter bekend als Kamagra Oral Jelly. Ook wordt het wel eens vloeibare kamagra genoemd. De naam verraadt het al, het medicijn is vloeibaar en moet daarom oraal worden ingenomen. Het middel is populair bij mannen die liever geen tabletten slikken. De Kamagra Oral Jelly is meestal verpakt in sachetjes.

Deze verpakkingen zijn gesloten en daarom geheel veilig. In de sachetjes zit een gel van kamagra, waarin het actieve bestandsdeel sildenafil citraat verwerkt zit. Het middel heeft dus dezelfde werkzame stof als een kamagra tablet. Er zijn echter enkele verschillen tussen de twee medicijnen. De oral jelly wordt door het actieve bestandsdeel sildenafil sneller in uw bloed wordt opgenomen, wat resulteert in een snellere werking van het middel.

Verder is er weinig verschil tussen de twee erectiehulpmiddelen. In beide producten zit 100 mg sildenafil citraat.
Is Kamagra Oral Jelly ook verkrijgbaar in de vorm van de weekeindepil?
Tegenwoordig is Kamagra Oral Jelly ook verkrijgbaar als vloeibare weekeindepil. Deze pil staat beter bekend als de Apcalis Kamagra Oral Jelly. De apcalis jelly bevat 20 milligram tadalafil en is er in diverse smaken. De werking van deze jelly is ongeveer 36 uur. Het middel wordt tegenwoordig op veel websites ook verkocht in weekpacks.

Zo heeft u voor iedere dag een andere smaak en kan u zelf ontzettend welke smaak u het lekkerst vindt. Zo zijn er de smaken lychee, caramel, framboos, kiwi, vijg, groene appel, tropische vruchten en guave. Deze exotische smaken zorgen voor een extra opwindend gevoel als u het middel inneemt. Ook zorgen de exotische smaken ervoor dat u, na het innemen van uw favoriete smaak, al snel terugdenkt aan de vorige keer dat u het middel gebruikt heeft.

Waarschijnlijk zullen de herinneringen aan deze tijd u al snel een erectie bezorgen!

Geef een reactie