BNA Amsterdam

Levitra 10mg

Levitra 10mg is een speciaal middel dat het krijgen van een erectie stimuleert. Het kan op latere leeftijd voorkomen dat mannen problemen krijgen met het opwekken van een erectie. Een goede manier om dit probleem aan te pakken is het gebruik van erectiepillen.

Het zelfbeeld van de man kan hard aangetast worden door het niet kunnen krijgen van een erectie. Levitra 10mg lost dit op.
Hoe werkt Levitra 10mg?
De actieve stof in Levitra 10 mg is Vardenafil. Deze stof zorgt voor verwijding van de bloedvaten, zodat er meer bloed de penis in kan stromen. Bovendien zorgt het voor ontspanning van de zwellichamen, waardoor de penis gevuld wordt met bloed. Levitra 10mg behoort tot de PDE-5 remmers.

PDE-5 is een natuurlijke stof die de erectie laat verdwijnen. Doordat Levitra de werking van deze stof vermindert, houdt de erectie langer aan. Dit zorgt voor een bevredigende geslachtsgemeenschap.

Seksuele stimulatie blijft essentieel voor het opwekken van een erectie. Het is dus niet het geval dat door enkel het slikken van deze pil, spontaan een erectie ontstaat. De man moet wel opgewonden zijn.
U neemt de pil ongeveer een half uur tot een uur voordat u denkt seksuele gemeenschap te hebben. Na ongeveer 25 minuten begint de werking en kunt u 4 tot 5 uur lang genieten van het effect. Dit betekent niet dat u 4 uur lang een erectie heeft, maar dat u in dit tijdbestek zonder problemen een erectie kunt opwekken bij seksuele prikkeling.
Bijwerkingen
Levitra 10 mg kan bijwerkingen geven. Dit is niet uitzonderlijk, omdat alle medicijnen bijwerkingen kunnen geven. De Levitra bijwerkingen zijn vaak mild van aard en verdwijnen na verloop van tijd.

De meest voorkomende klachten zijn hoofdpijn, duizeligheid, blozen en een verstopte of loopneus. Ervaart u allergische reacties, neem dan direct contact op met de eigen huisarts en stop met gebruik van het middel.
Voor wie is Levitra 10 mg geschikt?
Het middel is uitsluitend geschikt voor mannen boven de 18 jaar die kampen met een erectiestoornis. Levitra is vooral succesvol bij mannen ouder dan 50 jaar of die naast erectieproblemen te maken hebben met diabetes, een te hoog cholesterol of hoge bloeddruk.
Voor wie niet geschikt?
Gebruik Levitra 10mg niet als u allergisch bent voor stoffen (o.a. Vardenafil) die deze erectiepil bevat. Slikt u medicijnen voor behandeling van hartproblemen, zoals nitraten gebruik dan geen Levitra. Deze combinatie kan invloed hebben op uw bloeddruk. Bovendien is Levitra niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar.

In welke overige situaties u voorzichtig moet zijn leest u in de bijsluiter.
Levitra 10mg kopen bij een samenwerkende apotheek
Levitra 10 mg is op verschillende manieren te verkrijgen, zowel bij een apotheek als via internet. U kunt Levitra veilig en discreet bestellen bij apotheken die samenwerken met Dokteronline. Via een online arts consult beoordeelt een samenwerkende arts uw aanvraag.

Na goedkeuring ontvangt u het medicijn van de apotheek. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelling in huis, zodat u het snel kunt gebruiken.
Let op: bovenstaande informatie is slechts beknopt en onvolledig. De informatie is afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van Dokteronline. Voor gedetailleerde informatie over eventueel genoemde producten en bijwerkingen verwijzen wij u naar de desbetreffende bijsluiter.

Geef een reactie