BNA Amsterdam

Levitra pillen

Originele Levitra Bayer is een snel werkende drug voor erectiestoornissen erekcyjną beschikbaar op de markt. De effecten van zijn gedrag wordt waargenomen, is al na 15 minuten. Tabletten kunnen worden gebruikt bij patiënten met contra-indicaties voor het gebruik van andere drugs impotentie.
De component werkt vardenafil (vardenafil)
Aanbevolen voor patiënten met diabetes, atherosclerose
Werken door middel van een kwart van een uur na inname
De efficiëntie en de veiligheid is in klinische studies bevestigd
De reden waarom patiënten en artsen kiezen Levitrę?
Het product van het bedrijf Bayer is zeer effectief voor de behandeling van impotentie bij mannen. Levitra en later geïmplementeerd in de vorm van tabletten voor het zuigen – Levitra ODT zijn de enige geneesmiddelen op dysfunctie erekcyjną dat kan ook worden gebruikt bij patiënten ouder dan 50, diabetes, hypertensie en atherosclerose.
Levitra bevat vardenafil (vardenafil), die effectief is bij lagere doses dan andere actieve ingrediënten. Dit is van invloed op de vermindering in de frequentie van optreden van bijwerkingen bij patiënten.
Hoe werkt Levitra?
De drug vardenafil wordt gebruikt, die de Unie zaliczanym tot de groep fosfodiësterase-type 5-remmers. Tijdens seksuele stimulatie, wanneer is er een release van nitric oxide, de remming van de acties van PDE5 vardenafil leidt tot verhoogde concentraties van cGMP in de zwellichamen van de penis. Hoge concentraties van cGMP doet wat komt rozkurczenia gladde spieren, en kan het lid napłynąć meer bloed.

Het resultaat is een erectie. Op te merken het effect van de drug Levitra nodig is voor seksuele opwinding.
Hoe toe te passen Levitrę?
Het geneesmiddel moet worden gebruikt 30 minuten vóór geslachtsgemeenschap. Tablet in zijn geheel in met een glas water. Vardenafil mag niet worden gecombineerd met vette voedingsmiddelen, omdat ze kan het verminderen van de absorptie vardenafil drug.
Als Levitra veroorzaakt bijwerkingen?
Het medicijn is verkrijgbaar in drie doses (5 mg, 10 mg en 20 mg). Het instellen van een juiste dosis aan de individuele tolerantie van de patiënt, minimaliseert het risico van bijwerkingen. Echter, een kleine groep mannen een aantal milde bijwerkingen die meestal pas spontaan. Sommige patiënten gemeld hoofdpijn, duizeligheid, roodheid in het gezicht, roodheid van het gezicht, verlaagde bloeddruk, misselijkheid of vermoeidheid.

Als de bijwerkingen niet stopt, moet u contact opnemen met de arts om de dosis te veranderen.
Contra-indicaties voor het gebruik van de drug:
Het gebruik van medicijnen met nitraten, nitroglycerine
Scherpe pijn op de borst
Stoornissen in de nier
Leverfalen
Myocardinfarct of beroerte
Wazig zien
Hoe veilig kopen Levitrę via het Internet?

Vul in het formulier voor de medische consulten.
De arts zal selecteer de drug van de onmacht en het schrijven van een recept.
armaceuta zal vrijgeven van de geneeskunde.
De koerier levert uw bestelling binnen 24-48 uur.
Medisch advies

Geef een reactie