BNA Amsterdam

Medicijnen als oorzaak van seksuele stoornissen

Van drugs genomen, het is te hopen dat een genezing of verlichting van ziekte. Dit effect medicijnen, door in te grijpen diep in metabolische functies of andere levensprocessen en orgaanfuncties. In dit geval, elke drug heeft het gewenste effect, verschillende bijwerkingen. Deze bijwerkingen doen zich niet voor alle en niet ieder is van dezelfde soort en dikte.
Sommige bijwerkingen, zoals braken, duizeligheid, diarree, koorts, pijn, treden zeer snel en intensief, zodat het geneesmiddel voor de patiënt geschikt is en dient te worden gestaakt. Dan moet je proberen om te komen met een ander medicijn te richten op de behandeling. Andere bijwerkingen die soms langzaam en verraderlijk merkbaar. Vaak geldt dit voor drugs, die zeer lange tijd of zelfs permanent genomen.
In het geval van verraderlijke bijwerkingen, de Patiënt is niet (of niet langer) in staat zijn om de verbinding te herkennen tussen de medicatie en de bijwerkingen vaak. Het is daarom raadzaam om in het geval van nieuw voorgeschreven medicatie of gewijzigd dosis van bijwerkingen en gevoeligheden geschreven nota ‘ s. Niemand kent je eigen lichaam beter dan jezelf. Als, bijvoorbeeld, sinds het begin van het innemen van een drug geleidelijk verergert gedurende weken tot maanden – de kwaliteit van de erectie continu, het is waarschijnlijk een bijwerking.
Ook een kijkje op de zogenaamde bijsluiter van het medicijn is behulpzaam. Daar kunt u lezen in de rubriek “bijwerkingen”, bijwerkingen kunnen worden verwacht. De vermelde aantal bijwerkingen niet om je bang te maken of ervoor zorgen dat u niet om medicijnen in te nemen, maar is eerder een uitdrukking van het feit dat ieder persoon anders reageert. Veel medicijnen kunnen veroorzaken als bijwerking van erectiele disfunctie of een andere seksuele dysfunctie. Door de manier, ook in het geval van vrouwen, soms dezelfde medicijnen aan seksuele dysfunctie. Deze omvatten geneesmiddelen bloeddruk-verlagende medicijnen, bloed lipide – of lipide-verlagende medicijn, cholesterol-verlagende medicijn, diureticum of diuretica, cardiale drugs (Digitalis = Vingerhoedskruid), bijvoorbeeld: -, maag-pillen, kalmerende middelen, psychotrope drugs. Een selectie van dergelijke medicijnen die we hebben geselecteerd op de pagina “geneesmiddelen die leiden tot seksuele disfunctie”.
Als in de Beleving van de seksualiteit na het nemen van een medicatie voor iets veranderen, dan moet je op zoek naar in deze bijsluiter om te verwijzen naar dergelijke bijwerkingen. Ze zijn genoemd met vele namen: erectiestoornissen, impotentie, erectiele disfunctie, erectie verlies, libido vermindering van het libido stoornis, verminderd seksueel Verlangen, ejaculatie stoornis, een orgasme problemen, verminderde productie van Zaadcellen, onvruchtbaarheid = onvruchtbaarheid, de daling van het testosteron niveau, verminderde testosteron en meer. Mannen worden geadviseerd door de Artsen zelden de mogelijkheid van dergelijke bijwerkingen. Veel mannen martelen zichzelf onnodig voor een lange tijd met een Probleem waarvoor je geen verklaring te vinden, en je krijgt niet het idee dat je medicatie zou kunnen worden veroorzaakt. De schaamte komt in veel te spreken met uw arts over uw seksuele ervaringen.
De bijwerkingen die vermeld worden, zijn veroorzaakt door de verschillende drugs in wisselende frequentie. Wanneer mensen praten met hun arts op de frequentie van bijwerkingen, krijg je niet te horen vaak abwiegelnd dat de seksuele stoornis het gevolg is van de drug. Dat zou zooo zeldzaam. De betrokkene heeft de grote zeldzaamheid van een seksuele stoornis als een side-effect, natuurlijk, helemaal niets. Hij is niet “zeldzaam”, maar worden beïnvloed 100%. Volgens een in 1998 in het Grootstedelijk gebied van Keulen studie, die is gebaseerd op 4489 de respondenten wordt verwacht voor 2002, met ongeveer 4,5 miljoen mensen met ED. Ongeveer 1,1 miljoen van hen in de ED kan een bijwerking van een medicijn. Het grootste deel, sommige middel van het verlagen van de bloeddruk, verlaging van het cholesterol en vetten en hart-en vaatstelsel hebben te danken aan de vele getroffen patiënten-drugs.
Belangrijk: Als iemand moet om medicijnen in te nemen op een seksuele stoornis, dient hij zich te vestigen op uw eigen met een drug, maar zijn arts een ander medicijn vragen. Je hoeft niet te duwen met zijn Probleem om te begrijpen, je moet zeggen zo duidelijk en naar een andere arts. De behandeling kan niet worden gewijzigd, het blijft alleen om de behandeling van de seksuele stoornis. Speciaal voor erectiele dysfunctie, zijn er verschillende mogelijkheden, die zijn vermeld op onze website de behandeling van erectiestoornissen.

Geef een reactie