BNA Amsterdam

Priligy Generiek Dapoxetine

Stel het klaar komen uit met Priligy Generiek Dapoxetine!
Eindelijk is er een kans voor mannen die relatief snel klaarkomen om hun zaadlozing uit te stellen. Het geheim van Priligy Generiek Dapoxetine, is de werkzame stof Dapoxetine, die ervoor zorgt dat stof serotonine niet opnieuw wordt opgenomen door specifieke neuronen in dehersenen. Hiermee wordt een tijdelijk overschot aan serotonine gecreëerd.

De kans op vroegtijdig klaarkomen is hierdoor veel kleiner. Uw orgasme wordt hierdoor dus uitgesteld.
De generische Priligy bevat exact de zelfde stoffen als het origineel. De werkzame stof Dapoxetine voorkomt een vroegtijdige zaadlozing. De pil dient 1 tot 3 uur voor het vrijeningenomen te worden.

Uw seks zal niet langer voortijdig beëindigd worden door een ongewenste zaadlozing, maar langduriger en intenser zijn.
Dapoxetine heft een hele goede werking, het ontspant u waardoor u het ook makkelijker vind zorgeloos te vrijen, het stelt uw zaadlozing uit, verlengt de tijd dat u een erectie heeft aanzienlijk en heel veel mannen hebben er ontzettend veel baat bij. Zowel u als u partner zullen een veel fijner en bevredigender seksleven krijgen.
Priligy Generiek Dapoxetine
Belangrijke informatie en bijwerkingen van Priligy Generieke Dapoxetine
Priligy Generieke Dapoxetine is beschikbaar in een dosering van 60 mg Dapoxetine.
Voor een optimale werking neemt u ongeveer 1 tot 3 uur vóór de seksuele activiteit een pil. Binnen een periode van 24 uur moet u niet meer dan een pil nemen.
Dapoxetine is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI’s). De serotonine speelt een grote rol in de ontwikkeling van een orgasme, wat een complex samenspel is tussen fysieke en psychologische factoren. Met invloed van de Diapoxetine op het niveau van serotonine in het lichaam, kan een orgasme effectief worden vertraagd en kan een vroegtijdige zaadlozing effectief worden voorkomen.
Contra-indicaties zijn bepaalde voorwaarden waaronder een geneesmiddel kan leiden tot ernstige complicaties en waarbij het medicijn niet genomen dient te worden. Neem deze indicaties serieus om ernstige complicaties te voorkomen.
U dient geen Generieke Priligy te nemen wanneer het volgende op u van toepassing is:
Hartziekten
Stoornissen in de Leverfunctionaliteit
Het nemen van medicijnen die gecontra-indiceerd zijn (zie interacties)
Zoals bij alle geneesmiddelen, kunnen ongewenste effecten optreden met de werkzame stof Dapoxetine. Ze zijn verschillend van persoon tot persoon en hoeven niet per se voor te komen.
De meest frequent gemelde bijwerkingen bij Priligy Generieke Dapoxetine zijn:
Duizeligheid
Misselijkheid
Hoofdpijn
Diarree
Vermoeidheid
Slapeloosheid
In geen geval moet u Priligy nemen als uw worden behandeld met:
MAO-remmers
Andere SSRI, SNRI of TCA (antidepressiva)
Andere serotonerge behandelingen (bijvoorbeeld lithium, St. Janskruid, Tramadol)
Enzym-remmende medicijnen
In zeer zeldzame gevallen kan men een korte tijd na het nemen Priligy voor een kort moment een zogenaamde syncope optreden, waarbij u het bewustzijn verliest. Dit is op zichzelf niet gevaarlijk, maar draagt ​​het risico met zich mee om te vallen.Ga voor uw eigen veiligheid zitten als u zich duizelig of slecht voelt na het innemen van het medicijn, om valpartijen te voorkomen. Na het nemen van Priligy Generiek Dapoxetine mag u geen machines bedienen of autorijden.

Geef een reactie