BNA Amsterdam

Priligy Generieke Kopen Online in Nederland

– 24×7 online hulp, Telefonisch hulp en consultatie;
– Geen recept nodig;
– Discrete verpakking en anonieme bezorging;
– Hoge kwaliteit medicijnen;
– 10% korting voor herhaalde bestellingen;
– Mogelijkheid uw order binnen 24 uur te cancelen mocht u van gedachte veranderen- risicovrij!
– Beveiligde (SSL) transactie over internet;
Levering:
Priligy Generieke Kopen Online in Nederland
Home \ Kopen Priligy Generieke
Actief bestanddeel: Dapoxetine
Gemiddelde levertijd: 5-8 dagen
Betalingsmogelijkheden: VISA, Mastercard, Amex
Beschikbaarheid: in voorraad
Generieke Priligy (Dapoxetine) wordt gebruikt om voortijdige zaadlozing bij mannen. het wordt beschouwd als slechts een bekende goedgekeurde medicijn bedoeld om voortijdige ejaculatie te behandelen.
Priligy Generieke 30 mg
Beschrijving
Priligy dapoxetine in het Engels (Dapoxetine) de werkzame stoffen is zeer snel vrij, waardoor het bij de behandeling van vroege / vroegtijdige zaadlozing bij mannen met een zeer effectieve en nuttige middelen. Dapoxetine blokiert de neuronale heropname van serotonine en verhoogt de activiteit en heeft een korte halfwaardetijd. Priligy dapoxetine nodig enkele uren worden geabsorbeerd en gemetaboliseerd in tegenstelling tot antidepressiva, die laatste dagen.
Gegevens en studies over Priligy Dapoxitine
Priligy heeft bewezen in verschillende studies zeer effectief. De studie gegevens werden uitgevoerd voor Priligy, blijkt duidelijk dat mannen de dapoxetine nemen voor de behandeling van premature ejaculatie, een aanzienlijke verbetering van de controle over de ejaculatie geleerd. In de meeste gevallen, mensen die hebben genomen Priligy, ervaren een drie-voudige toename van hun uithoudingsvermogen.

Tegen vroegtijdige ejaculatie.
Dosis van Priligy
Priligy Dapoxetine is een recept geneesmiddel voor mannen die geen controle hebben over de ejaculatie of binnen 2 minuten vanaf het begin van de geslachtsgemeenschap ejaculeren (ook bekend als premature ejaculatie). Deze aandoening kan het vertrouwen van de mens, zijn relaties en kan leiden tot een last van zijn seksuele partner. Priligy Dapoxetine is verkrijgbaar in twee doseringen, 30 mg,60 mg en 90 mg. Dapoxetine wordt gebruikt wanneer nodig en is niet bedoeld voor langdurig gebruik, en is verkrijgbaar in tabletvorm in doseringen van 30 mg en 60 mg beschikbaar.

Doorgaans wordt een dosering van 30 mg aanbevolen, maar gebruikers kunnen de dosering in overleg met hun arts te verhogen, indien nodig.
Bijwerkingen van Priligy
De meest voorkomende (1:50) bijwerkingen zijn hoofdpijn en misselijkheid. Andere mogelijke bijwerkingen zijn onder meer duizeligheid, slapeloosheid en diarree. Hoewel Dapoxitin behoort tot dezelfde categorie als drug sommige antidepressiva, is het kortwerkende en niet leidt tot te veel bijwerkingen.
Zoekwoorden gerelateerd aan "Priligy Generieke"

Geef een reactie