BNA Amsterdam

Priligy kopen bij met samenwerkende apotheken bij voortijdige zaadlozing

Priligy voorkomt een voortijdige zaadlozing
Een voortijdige zaadlozing, ook premature ejaculatie genoemd, is voor veel mannen een regelmatig terugkerend probleem. We spreken van een voortijdige zaadlozing als de man ejaculeert binnen 1 tot 2 minuten na aanvang van de geslachtsgemeenschap. Priligy beïnvloedt de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen, waardoor de zaadlozing beter beheerst kan worden.

Priligy bestellen via de met Dokteronline samenwerkende apotheken verlengt op die manier de duur van de geslachtsgemeenschap.
Wanneer Priligy kopen?
Als premature ejaculatie een chronisch probleem wordt, kunnen seksleven en relatie aardig onder druk komen te staan. Bovendien is deze seksuele stoornis funest voor het zelfvertrouwen en kan het leiden tot gevoelens van frustratie en zelfs depressies. Voortijdige zaadlozingen kunnen diverse oorzaken hebben, waaronder:
Psychische factoren, zoals faalangst en prestatiedrang;
Reflex: een aangeleerde gewoonte om snel klaar te komen bij seksuele opwinding;
Een tekort aan neurotransmitters: boodschappers die de communicatie tussen de zenuwcellen regelen.
Er zijn diverse medicijnen verkrijgbaar bij samenwerkende apotheken die helpen bij voortijdige zaadlozing. Priligy is uniek, omdat het oraal wordt ingenomen. Dat maakt het gebruik van dit medicijn erg gemakkelijk. Via Dokteronline kunt u Priligy met een online artsconsult bestellen bij samenwerkende apotheken zonder recept van uw eigen huisarts.

Hoe werkt Priligy?
Priligy bevat dapoxetine, een zogenaamde selectieve serotonine heropnameremmer. Dit medicijn beïnvloedt de werking van neurotransmitters – stoffen die als boodschappers tussen de zenuwcellen fungeren. Priligy verbetert de communicatie tussen de zenuwcellen en zorgt ervoor dat een orgasme en zaadlozing langer kunnen worden uitgesteld.

Priligy kopen is een goede manier om premature ejaculatie te bestrijden.
Het gebruik van Priligy
Priligy moet ongeveer 1 tot 3 uur voor aanvang van de seksuele activiteit worden ingenomen. Slik de tablet in zijn geheel door met voldoende vloeistof. Neem dit geneesmiddel maximaal eenmaal per dag in. Enkele feiten die u moet weten over de behandeling met Priligy:
Priligy kan in sommige gevallen leiden tot duizeligheid en flauwvallen. Zorg ervoor dat u geen auto bestuurt als u Priligy heeft ingenomen totdat het middel is uitgewerkt;
Zorg er bij het gebruik van dit geneesmiddel voor dat u voldoende water of andere non-alcoholische vloeistoffen drinkt. Dit voorkomt bijwerkingen als flauwvallen.
Gebruik geen alcohol of drugs in combinatie met Priligy. Dit verhoogt de kans op flauwvallen.
Wilt u Priligy bestellen bij de met Dokteronline samenwerkende apotheken? Lees dan voor gebruik altijd de bijsluiter. Hierin staat een volledig overzicht van eventuele bijwerkingen en waarschuwingen. Priligy kopen via de met Dokteronline samenwerkende apotheken
Priligy is een receptplichtig medicijn. Dat betekent echter niet dat u een recept van uw eigen huisarts nodig heeft. Wij brengen u desgewenst online in contact met een samenwerkende arts voor een zorgvuldig online consult waarbij deze bij akkoord een recept uitschrijft.

Een bij Dokteronline aangesloten apotheek zorgt er tevens voor dat Priligy snel en discreet wordt thuisbezorgd. Uiteraard gaan al deze partijen vertrouwelijk om met uw gegevens. U kunt direct bij een met ons samenwerkende apotheek Priligy bestellen. dan heeft u dit geneesmiddel nog deze week in huis.
Let op: bovenstaande informatie is slechts beknopt en onvolledig. De informatie is afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van Dokteronline. Voor gedetailleerde informatie over eventueel genoemde producten en bijwerkingen verwijzen wij u naar de desbetreffende bijsluiter.

Geef een reactie