BNA Amsterdam

Sildenafil zonder recept van de eigen huisarts

Mannen die last hebben van erectiestoornissen, kunnen via de eigen huisarts het erectiemiddel Sildenafil krijgen. Maar wat als u als een berg opziet tegen zo’n gesprek op het spreekuur? Is Sildenafil receptvrij verkrijgbaar op internet? Het antwoord is ja: erectiepillen zijn ook online verkrijgbaar. Hier is echter wel een recept voor nodig.

Zo’n recept krijgt u in dat geval van een andere arts. Het gaat daarbij om een zogenaamd online recept.
Waarom een online recept?
Sildenafil is een sterk geneesmiddel. Niet iedereen mag deze erectiepil zomaar gebruiken. Een arts kan bepalen of u Sildenafil veilig kunt innemen. Hiervoor is wel een consult nodig. Bestelt u medicijnen bij een apotheek die samenwerkt met Dokteronline, dan maakt u gebruik van een online consult: een medische vragenlijst die u op de website invult.

Uw gezondheid wordt op basis hiervan door een samenwerkende arts in kaart gebracht. Ziet deze arts geen bezwaar voor het gebruik van Sildenafil, dan schrijft hij een online recept uit. Dit wordt naar de samenwerkende apotheek opgestuurd en de medicijnen worden door hen naar u toegestuurd.
Waarom is Sildenafil receptplichtig?
Sildenafil is een van de bekendste erectiemiddelen. Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat storingen in het erectieproces worden opgeheven. Hierdoor verbetert de doorbloeding en kan de penis weer goed stijf worden.

Sildenafil kan soms bijwerkingen veroorzaken, zoals duizeligheid en storingen in het gezichtsveld (zie bijsluiter ). Daarnaast mag dit erectiemiddel niet ingenomen worden door mannen die bepaalde medicijnen gebruiken of lijden aan een lichamelijke aandoening. Op eigen houtje Sildenafil gebruiken is dan ook levensgevaarlijk. Daarom kunt u in Nederland geen Sildenafil zonder recept krijgen.
Valse Sildenafil receptvrij verkrijgbaar
Helaas zijn er op internet ook criminelen actief. Er zijn dan ook webwinkels waar u wél Sildenafil zonder recept of online consult kunt aanschaffen. Ga echter nooit in op deze aanbiedingen: Sildenafil die niet door een arts is voorgeschreven, is nep! Valse geneesmiddelen worden niet gecontroleerd door officiële instanties.

U heeft dus geen idee wat er in deze pillen zit. De meeste namaak-Sildenafil bevat vervuilde ingrediënten, een verkeerde dosering, of een hele andere werkzame stof. We hoeven u vast niet uit te leggen dat u hier erg ziek van kunt worden.
Vermijd oplichterij
Wilt u veilig online Sildenafil kopen, zorg er dan altijd voor dat u dit geneesmiddel met een recept aanschaft. Dat betekent dat een arts uw medische gegevens controleert en op basis daarvan een recept met de juiste dosering voorschrijft. Andere tips om veilig online te shoppen:
Koop Sildenafil bij een online bedrijf dat in Europa gevestigd is.
Bestel geen erectiemiddelen via ongevraagde spam e-mails.
Vermijd bedrijven die geen bezoekersservice hebben en die geen adres of telefoonnummer op hun site vermelden.

Veilig Sildenafil bestellen bij een samenwerkende apotheek
Dokteronline weet hoe belangrijk uw gezondheid is. Daarom werken wij al meer dan 10 jaar samen met de beste apotheken en ervaren artsen. Uiteraard kunt u bij samenwerkende apotheken veilig Sildenafil zonder recept van uw eigen huisarts bestellen. U krijgt dit erectiemiddel alleen door een samenwerkende apotheek thuisgestuurd als een van de samenwerkende artsen het veilig genoeg acht.

Onze samenwerkende apotheken leveren uitsluitend de originele Sildenafil. Voor nepmedicijnen hoeft u dus niet bang te zijn. Hebt u nog vragen over Sildenafil of het bestelproces?

De klantenservice helpt u graag!
Let op: bovenstaande informatie is slechts beknopt en onvolledig. De informatie is afkomstig van openbare bronnen, dokters, apotheken en/of bijsluiters en bevat nimmer een (eigen) mening, opinie of advies van Dokteronline. Voor gedetailleerde informatie over eventueel genoemde producten en bijwerkingen verwijzen wij u naar de desbetreffende bijsluiter.

Geef een reactie