BNA Amsterdam

Symptomen van erectiestoornissen?

Erectiele disfunctie is de medische term voor alle vormen van erectie problemen, of psychologische of biologische redenen. Deze aandoeningen worden ook wel aangeduid als “impotentie”.

Erectiele disfunctie kan zich manifesteren in vele verschillende, individuele soorten, bijvoorbeeld:

– De man kan het niet krijgen van een erectie
– De man kan het niet houden van zijn erectie
– De man kan niet doordringen in de partner, of de Partner, omdat de Penis droops snel
– De Penis is niet hard genoeg

Een of meer van deze symptomen aanhouden gedurende meer dan zes maanden en van de Pogingen optreden in meer dan tweederde, dus het is wel in het medisch Jargon van Erectiele disfunctie.

In Duitsland wordt geschat dat, met inbegrip van niet-gemelde gevallen, ongeveer 4 miljoen mensen zijn getroffen door erectiele dysfunctie. Volgens de Keulse 8000 Mannen Survey, een enquête voor de gezondheid van mannen uit het jaar 2000, zal door de demografische ontwikkeling in 2030 al 5.65 miljoen mensen, waarvan waarschijnlijk slechts 1,8 miljoen.

Veel mannen zijn verlegen uit de buurt van een behandeling aan te pakken. Slechts ongeveer 30% van de slachtoffers medische hulp zoeken. Erectie stoornissen worden beschouwd als zwakte en gebruikt te worden ontslagen maar al te vaak als een mentale stoornis. Maar verre van dat: In de afgelopen jaren, vonden de onderzoekers dat de biologische oorzaken spelen in ongeveer 70% van de gevallen een belangrijke rol in de behandeling van een erectiestoornis. Deze oorzaken kunnen nu eenvoudig en effectief te behandelen – en dat zonder een wondermiddel, en hoge kosten. Hoe we precies willen laten zien met deze pagina.

 

Hoe is een erectie?
Een erectie is beïnvloed door vele verschillende psychologische en biologische factoren. Een speciale rol is van de zogenaamde zwellichamen. Het bestaat uit twee zijdelingse Corpora cavernosa en de urinebuis liggen Corpus spongiosum, een losse bindweefsel, de kleine spiervezels zijn ingesloten. Tijdens een erectie, de holle ruimten vullen tussen spieren en bindweefsel met bloed en de Penis is, omdat het bloed niet kan weglopen. De bekkenbodemspieren is verantwoordelijk. Ze drukt de schepen van de corpora cavernosa, en voorkomt zo de uitstroom van het bloed. De bekkenbodemspieren kunnen specifiek worden opgeleid tot verhoging van de spanning in de corpora cavernosa.

Goed om te weten: Een erectie is bijna uitsluitend beheerst door onwillekeurige reflexen van de hersenen en het ruggenmerg. Een erectie is dus niet onderworpen aan de wil van hun eigen. Maar ook sommige van de bekkenbodemspieren helpen handhaven van de erectie. Deze bekkenbodemspieren getraind kan worden.

 

Symptomen van erectiestoornissen?
Erectiele disfunctie heeft veel verschillende oorzaken. Daarom, de symptomen zijn zeer verschillend. Sommige van hen zijn beschreven door bijna alle Betrokkenen, dus, bijvoorbeeld, dat de erectie niet kan worden gehandhaafd, of-de Penis tijdens geslachtsgemeenschap te zakken. Dit Beïnvloed ook vaak klagen over het verlies van je Libido.

Alle symptomen hebben gemeen dat ze zijn nauw verbonden met angst, verlegenheid, schaamte of woede. Veel mannen zien het als een zwakte, kunnen de partner of de partner niet aan. Met elke mislukte poging de frustratie stijgt over het onvermogen. Niet zelden, een hoog niveau van mentale stress en het verlies van elk gevoel van eigenwaarde. Daarnaast zijn sommige partners praten in een relatie altijd open over hun problemen. Een vicieuze cirkel ontstaan.

 

Erectiele disfunctie en electro-therapie
In het geval van de electro-therapie (elektrische stimulatie therapie) worden ongeveer geregisseerd, met een lage frequentie stroom door de elektroden in de huid. Door de kracht van de spier-en zenuwcellen gestimuleerd.

Op deze impulsen de spieren reageert door middel van een overeenkomst.

Elektrotherapie van Erectiele disfunctie is medisch onderzocht en de juiste toepassing:

– gemakkelijk
– kosten-effectief
– discreet via binnenlandse uitvoering
– zonder tijdsdruk
– alleen haalbaar
– weinig bijwerkingen

De electro-therapie vereist een bepaalde hoeveelheid tijd. Omdat de Stimulatie is geen direct een erectie veroorzaakt. Succes in de Vorm van een toename in erectie kracht en bouwtijd zijn zichtbaar door middel van een enkele-weken durende Training van de corpora cavernosa en bekkenbodemspieren. Want: hoe beter De corpora cavernosa en bekkenbodem getraind spieren, sterkere en langdurige erectie van een man is. Dus, de elektrische therapie wordt gebruikt voor de behandeling van Erectiele dysfunctie een lange-termijn investeringen in het fysieke en mentale welzijn.

Geef een reactie