BNA Amsterdam

Wat is een erectiestoornis?

De seksualiteit van de man kan worden beïnvloed door een aantal aandoeningen. Een van de bekendste is de erectiele dysfunctie, ook erectiele disfunctie. Wat wordt bedoeld is het onvermogen om te zorgen voor een voldoende Stijf (erectie) van het mannelijk lid (Penis) voor een bevredigende geslachtsgemeenschap krijgen. Dit betekent niet, het is niet nodig erectie te bereiken, om verder te kunnen gaan lang genoeg. Het seksueel verlangen (Libido) is vaak nog aanwezig. Met de tijd, maar het kan ook verdwijnen, de Libido, omdat ze nodig hebben om te worden geconfronteerd met hun vermeende “falen”.

Van erectiele disfunctie 2 termen worden soms als synoniemen gebruikt: impotentie en steriliteit. Impotentie is een zeer Algemeen en ongericht gedefinieerde term, zoals eerder tussen onvermogen tot geslachtsgemeenschap (Impotentia coeundi), en het onvermogen, werd een onderscheid gemaakt te reproduceren (Impotentia generieke Randi). Onvruchtbaarheid betekent het onvermogen van de mens om zich voort te planten, in de volksmond Onvruchtbaarheid, waar de mogelijkheid om een erectie is meestal niet beperkt.

Erectiele disfunctie kan incidenteel of gedurende een beperkte periode tot permanent verlies van erectiele vermogen. Erectiele disfunctie in de medische zin, spreekt men, indien de Betrokken persoon kan worden bereikt binnen 6 maanden na ongeveer 70% van de Pogingen, geen adequate erectie.

Erectie problemen zijn vaak het gevolg van andere ziekten

Bouw van schepen door de complexe Interactie van het bloed, het zenuwstelsel, de hormonen en spieren. Het is dus begrijpelijk dat erectiele disfunctie kan vele oorzaken hebben. Je bent vaak een begeleidend symptoom zijn van aandoeningen zoals Diabetes mellitus, hart-en vaatziekten, arteriële circulatie stoornissen of neurologische ziekten. De oorzaak van genitale misvormingen en een operatie in het bekkengebied zijn ook. Maar ook de inname van bepaalde medicijnen, alcohol en nicotine kan een erectiestoornis. Ook psychische problemen kunnen een impact hebben op de mogelijkheid om een erectie hebben.

In het midden van een diagnose, een gedetailleerd overzicht van het Getroffen, het lichamelijk onderzoek, vooral van de Penis en testikels, bloed en hormonale tests, evenals andere speciale methoden. De behandeling van erectiele disfunctie bij erectie verbetering van drugs, mechanische HULPMIDDELEN of een operatie.

Een eenvoudige Online Test kan een eerste indicatie zijn of erectie mislukking.

Omdat de seksuele problemen in de maatschappij al eerder is behandeld als een taboe en daarom veel mannen ondergaan een behandeling, er was voor een lange tijd geen goede statistieken over het voorkomen van erectiestoornissen. Zo wordt verzekerd: bij erectiestoornissen met de leeftijd. Studies hebben aangetoond dat erectiestoornissen optreden in ongeveer de helft van de meer dan 40-jaar-oude mannen, in ieder geval tijdelijk. In Duitsland, de Universiteit van Keulen was, volgens een studie uit het jaar 2000, slechts één van de 100 mannen 40. Leeftijd getroffen, in de 60 – tot 70-jarigen, daarentegen, ongeveer 30% van de respondenten.

Geef een reactie