BNA Amsterdam

Werkt Priligy

Dapoxetine Echt Zo Goed? Mijn Mening
Om vroegtijdig klaarkomen te verhelpen, zijn er medicijnen in de markt gezet. Wij waren benieuwd naar de werking van het medicijn Priligy (met werkend bestandsdeel dapoxetine), en hebben het medicijn onder de loep genomen. Wij gaan het medicijn bespreken in deze review.
Uit ons onderzoek blijkt dat de beste oplossing niet gevonden kan worden in medicijnen, maar juist in natuurlijke oplossingen. Waarom zou je medicijnen slikken of zalfjes smeren als je ook kunt kiezen voor een goedkope en niet medische oplossing.
Wanneer is er sprake van te vroeg klaarkomen?
Te vroeg klaarkomen is een relatief begrip. De ene man vindt 5 minuten penetreren tot de ejaculatie te vroeg klaarkomen, terwijl een andere man daar tevreden mee is. Je zou kunnen zeggen dat er sprake is van vroegtijdig klaarkomen als bedpartners dat vinden. Mannen die 10 minuten kunnen vrijen voordat ze klaarkomen, kunnen dus ook van mening zijn dat ze te snel klaarkomen.

In ieder geval kan de duur van het vrijen verlengd worden met medicijnen of met effectieve natuurlijke oplossingen.
Waarom is het uitstellen van het klaarkomen gewenst?
Een vrouw kan tijdens het vrijen meerdere orgasmen bereiken. Voor mannen ligt het complexer. Sommige mannen zijn in de positie om na het klaarkomen binnen een kwartier opnieuw te kunnen presteren. De meeste mannen zullen meer tijd nodig hebben om weer een erectie te kunnen krijgen.

Na de zaadlozing van de man zit de vrijpartij er eigenlijk op. De behoefte aan seks zal bij de man ook gelijk weg zijn.
Vooral in het belang van de bedpartner is het zaak om het orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Langer penetreren vergroot ook de kans op een orgasme voor de vrouw tijdens het penetreren.
Wat is Priligy / dapoxetine?
Priligy is een medicijn in de vorm van een tablet. Het bevat het stofje dapoxetine. Dapoxetine zorgt ervoor dat zenuwcellen beter met elkaar gaan communiceren. Priligy zou ervoor moeten zorgen dat mannen een betere controle krijgen over de ejaculatie en het moet het vroegtijdig klaarkomen verhelpen.

Het medicijn is te verkrijgen voor mannen die te snel klaarkomen tijdens het vrijen.
Over het algemeen is hiervan sprake als het vrijen maar 0,5 tot 2 minuten duurt. Ook als het langer duurt dan 2 minuten en als de partners er last van hebben dat de man snel klaarkomt. De prijs van het medicijn verschilt sterk per aanbieder, en is afhankelijk van de dosering.
Het tablet moet 1 tot 3 uur vóór het vrijen worden ingenomen. Het moet in z’n geheel worden doorgeslikt met veel water. Het is belangrijk om er goed bij te drinken om te voorkomen dat je flauwvalt.

Het tablet mag maximaal 3 keer per week ingenomen worden.
Is het medicijn uitsluitend op doktersrecept verkrijgbaar?
Het medicijn is uitsluitend op doktersrecept te verkrijgen. De dokter zal het uitsluitend voorschrijven als hij of zij van mening is dat er sprake is van een medisch of relationeel probleem door het vroegtijdig klaarkomen.
Doet Priligy wat het zou moeten doen?
Bij het op de juiste manier innemen van het medicijn zal de werking niet uitblijven. Het vroegtijdig klaarkomen zal eenmalig uitgesteld worden. Op de ene man zal het wel meer effect hebben dan de andere man, maar gemiddeld gezien werkt het. Toch zou ik nog niet gelijk de huisarts bellen voor een afspraak.

Er kleven namelijk nogal wat nadelen en bijwerkingen aan het medicijn.
Waar kan ik Priligy/dapoxetine kopen?
Het medicijn kan uitsluitend verkregen worden op recept, maar dat wil nog niet zeggen dat je naar je huisarts moet gaan. In dat geval krijg je een online consult. Vervolgens kun je het online bestellen.
Wat zijn de nadelen / bijwerkingen van Priligy ?
Zoals bij de meeste medicijnen het geval is zijn er een aantal bijwerkingen waar je rekening mee moet houden. Daarnaast zijn er ook nog een aantal nadelen te benoemen. Wij zetten enkele bijwerkingen en nadelen voor jou op een rijtje:
Het medicijn is te vergelijken met een anti-depressiva. Hierdoor kun je bijwerkingen krijgen als: afgenomen libido en een verminderde opwinding. Hierdoor stel je inderdaad een orgasme uit, maar daarvoor in de plaats kun je last krijgen van erectiestoornissen.
Je kunt het niet gebruiken in combinatie met bepaalde andere medicijnen
Je kunt last krijgen van onttrekkingsverschijnselen als je stopt met het medicijn, zoals angsten, slapeloosheid en hallucinaties
Bij het innemen van een tablet kun je last krijgen van misselijkheid, hoofdpijn en duizeligheid
Het medicijn kan je (afhankelijk van de gebruikte dosering) tientallen euro’s per maand kosten
Je moet 1 tot 3 uur voor het vrijen het medicijn innemen. Spontane seks zit er niet meer in
Het biedt geen oplossing. Je moet iedere keer weer een tablet slikken.
Wat zijn de ervaringen met Priligy
De meeste gebruikers van Priligy zijn positief over de werking van het medicijn. Het biedt een (eenmalige) oplossing, maar het is niet DE oplossing. Het wordt gebruikt door mannen om af en toe weer optimaal te kunnen presteren, en daar werkt het voor.

Toch is het niet logisch om voor deze medische oplossing te kiezen, als het ook anders kan.
Natuurlijke en blijvende methoden om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen
De farmaceutische industrie is snel met het ontwikkelen van medicijnen tegen ziektes, kwalen en ongemakken. Hierin zit een groot eigen belang, want ze kunnen goed verdienen met het produceren van medicijnen. Er zijn ook voldoende medicijnen te krijgen om vroegtijdig klaarkomen te verhelpen, maar waarom zou je kiezen voor medicijnen als je het probleem zelf ook kunt oplossen?

Wij helpen jou hier graag bij. Wij gaan toelichten met welke technieken jij er zelf voor kunt zorgen dat je het vrijen langer vol kunt houden.
Methode # 1: Ademhaling tijdens de seks
Je zou het niet verwachten, maar de ademhaling beïnvloedt het wel of niet krijgen van een vroegtijdige ejaculatie. De meeste mannen ademen te kort en snel tijdens het vrijen. Deze manier van ademhalen zorgt ervoor dat je sneller klaar gaat komen.

Door juist diep adem te halen en rustig weer uit te ademen, kun je jouw lichaam onder controle krijgen. Probeer bijvoorbeeld een keer om 3 tot 5 seconden je adem in te houden tijdens het vrijen. Dit kan al effect hebben op de tijdsduur van het vrijen.
Daarnaast is het belangrijk om via de buik te ademen, en niet via de borst. Dus diep inademen en door de mond weer uitademen. Door te letten op de manier van ademen, zal je lichaam tot rust komen. Zorg ervoor dat, indien mogelijk, je zoveel mogelijk spieren probeert te ontspannen.

Door deze manier van ontspannen en ademhalen, zul je gelijk al resultaten boeken.
Methode # 2: De PC spieroefeningen
De spieren rondom de penis spelen een belangrijke rol bij het proberen te beheersen van de ejaculatie. De belangrijkste spieren om je ejaculatie onder controle te krijgen zijn de pc spieren. Door deze spieren te trainen krijg je niet alleen een betere en een hardere erectie, je kunt ook het vroegtijdig klaarkomen verhelpen. De pc spieren gebruik je bijvoorbeeld ook als je het urineren wilt onderbreken.

Deze train je door meerdere keren per dag de spieren aan te spannen en weer te ontspannen.
Probeer dit eens 20 keer achter elkaar of probeer de spieren eens 25 seconden aangespannen te houden. Lukt het niet? Dan zijn je pc spieren niet in vorm.
In het ebook “Complete Ejaculatie Controle” wordt beschreven hoe je deze spieren kunt trainen en hoe je de ejaculatie onder controle kunt krijgen. Ook de overige methoden die wij in dit artikel bespreken, worden in het ebook tot in details uitgelegd.
Methode # 3: Herken ‘the point of no return’
Op het moment dat een orgasme gaat komen, is deze niet meer uit te stellen. Dit wordt ‘the point of no return’ genoemd. Dit punt moet je herkennen om een orgasme uit te kunnen stellen. Tijdens het vrijen moet je proberen te herkennen wanneer het orgasme er aan zit te komen.

Door het penetreren kort voorafgaand aan ‘the point of no return’ te onderbreken, kun je een orgasme uitstellen. Je kunt ook proberen om de ademhaling aan te passen om het orgasme langer uit te stellen. Het is beter om de stimulatie van de penis tijdelijk te onderbreken.
Methode # 4: De stop & go methode
Deze methode is erop gericht om de duur van de penetratie te verlengen door stimulatie van de penis af te wisselen met momenten van rust. Het hoeven geen vreemde onderbrekingen te zijn, want je kunt de momenten verbloemen door kort voor een orgasme steeds te kiezen voor een ander seksstandje. Deze methode biedt geen oplossing voor het probleem, maar door het goed toe te passen kun je minuten langer goed presteren in bed.
Unieke Aanpak om Vanavond al 30 Minuten Langer uit te Houden
Chris Coster heeft een ebook geschreven waarin hij de exacte stappen en specifieke instructies geeft om te snel klaarkomen (vroegtijdige ejaculatie) compleet te verbannen en eindelijk te genieten van geweldige seks met je partner.
Klik op de link om meer te weten te komen over de methode:
11 reacties op "Werkt Priligy / Dapoxetine Echt Zo Goed? Mijn Mening (review)"
Speedy Gonzalez zegt:
Wat een kulverhaal over die oefeningen; dat werkt alleen als je zeer milde problemen hebt. Het is geen doen om elke halve minuut een keertje terug te trekken en te knijpen. Bovendien zorgt al dat terugtrekken, knijpen, richten op ademhaling etc. er zeker voor dat je erectie binnen een minuut ten einde is dus dan ben je ook weer klaar.

Fijn stukjes op een site schrijven over een belangrijk problem met onbenullig “oplossingen” om lezer te scoren met valse hoop. Dit lees je overal en het wekrt voor de meeste mannen simpelweg niet; ga gewoon naar je dokter.
Het klopt niet helemaal wat je zegt. Pc-spier oefeningen werken voor iedereen, ongeacht hoe erg je problemen zijn. Wanneer je echt heel snel klaarkomt, moet je natuurlijk wel meer oefenen dan iemand met milde problemen. Maar uiteindelijk is het als met elke spier: als je maar lang genoeg traint, dan wordt de spier vanzelf sterker. Bovendien kun je met een sterkere pc-spier ook een hardere en langere erectie krijgen, dus dat deel klopt ook niet helemaal.

Je hoeft in dit geval ook minder terug te trekken, wat inderdaad vervelend is tijdens de seks.
Hoe zit het met andere medicijnen die je helpen je orgasme uit te stellen? Werken die wel beter met minder bijwerkingen? Ik heb namelijk ook last van dit probleem en wil het graag op de beste manier oplossen.

Geef een reactie